|
![]() |
#1 |
Reputacja: 41
|
![]()
Nieznanowo jest jak zwykle śliczne
![]() W mnie w Dawidowie muszę trochę lasu wykarczować ![]() Widzę parcela z kapliczką i cmentarze nowa wybudowana na większej działce, aby na więcej lat było ![]() Co to będzie jak ci miejsca w Nieznanowie zabraknie ![]() Ogólnie całość prezentuje się bajecznie ![]() Czekam na może jakieś domki twojego autorstwa ![]() Trzymam kciuki! ![]() (To u mnie jedna runda trwa 4 dni i ja dopiero myślę, że to dużo ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 21
|
![]()
Widzę, że Czarek nie daje za wygraną
![]() ![]() Ale jednego jestem akurat pewien - Czarkowi lepiej było lepiej w krótkich włosach ![]() Fajny zespół Ci wyszedł! ![]() ![]() Nikola jest całkiem ładna chociaż nadal jestem fanem Łucji ![]() Czyżby pojednanie w rodzinie? Ciekawe tylko jak będzie to wyglądało z Błażejem... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Czarka i Nikoli razem, ale pożyjemy zobaczymy. W blondzie wygląda suuuper ![]() Czy Ty zamierzasz tutaj kogoś zaciążyć i potem jeszcze zabić? ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhhh, jak nie Koryna to Iwo nie widzi co się dzieje ![]() ![]() ![]() Ale Eryka wyrosła! I wygląda pięknie! ![]() ![]() O matko, jeszcze Aki, jak Ty to robisz, że masz takie ładne simy? ![]() Szkoda, że Olimpia nie wierzy w niewinność Krisa, ale z drugiej strony rodzina mogłaby jej dać spokój. Siłą jej do niczego nie zmuszą a tak są tylko jakieś niepotrzebne spięcia (no i Olimpia mogłaby się spotykać z mężczyznami poza domem jeśli już to robi ![]() ![]() Bohdan w ogóle mi do Olimpii nie pasuje... No i nie powinienem oceniać go po wyglądzie, ale jest jakiś taki podejrzany, z tego będą jakieś kłopoty. Szkoda Krisa ![]() Zawsze byłem pod wrażeniem Nieznanowa i w ogóle Twojego sposobu grania. Ja bym tak nie umiał chyba, brakuje mi jakiegoś takiego samozaparcia i dyscypliny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|