![]() |
#421 |
Reputacja: 21
|
![]()
Nowy odcinek!
![]() Błażej to skończony idiota, ja nie mogę... ![]() COOOOOO? ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc to nie dziwi mnie decyzja Marleny. Chociaż ja widzę to trochę inaczej. Dla mnie to właśnie Błażej i jego obsesja są winni śmierci Czarka. A Marlena jeszcze myśli o tym żeby było mu dobrze, na co chyba nie zasługuje. Wiadomo, całe życie będzie o tym wszystkim pamiętał, ale to jakoś nie zmienia mojego (niezbyt przychylnego) stosunku do niego... Ciekawy jestem jak to wszystko się dalej potoczy. Matko, biedna Kazia ![]() Nie dość, że gwałci własną żonę to obce kobiety też?! ![]() ![]() No ale jest przynajmniej jeden plus - Kris jest uniewinniony! ![]() ![]() Piękna rodzina z tych Jagódków ![]() Kris zachowuje się trochę nieodpowiedzialnie i chyba jednak ma w sobie coś z ojca, bo jest bardzo skory do bicia... Lepiej by było gdyby został w domu, od Olimpii i tak nie miał się czego spodziewać a teraz jeszcze może sobie narobić kłopotów (na własne życzenie), a rodzina kolejnego rozstania chyba już nie przeżyje... Hmmmm, ciekawy jestem co teraz zrobi Bohdan... ![]() Całkiem przyjemny wyszedł Ci ten dom weselny! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Reputacja: 33
|
![]()
No, nareszcie wykroiłam dłuższą chwilę na sklecenie komentarza! (co nie było łatwe, ale dzieciaki na feriach to zawsze wyzwanie!)
Oj Czaruś ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem co się dzieje w głowie Błażeja. To wszystko jest takie tragiczne! ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze w ich małżeństwie źle się dzieje! Przecież oboje doskonale wiedzą, że osobno nie są szczęśliwi. Że byli sobie przeznaczeni! Ja nie wyobrażam ich sobie osobno. Nie chcę nawet tego robić ![]() ![]() ![]() Oj, Kostek, ty debilny debilu ![]() ![]() ![]() Przynajmniej Kris wraca na wolność! Szkoda jedynie, że nie razem z Akim :< A ta ich rozmowa na spacerniaku... Kochani są, razem musiało być im zdecydowanie raźniej w więzieniu! Och, jakie radosne powitanie! Oho, jest i konfrontacja z Olimpią. W zachowaniu Kryspina widać, że te lata w więzieniu trwale się na nim odcisnęły ![]() ![]() Ooo, i spotkanie z Bohdanem! Ciekawa ta ich rozmowa. Kurczę, ciekawa jestem co teraz Bandera zrobi z Olimpią... No i jak Kris odnajdzie się w nowej rzeczywistości! Świetny ten dom weselny xD Wygląda niemal identycznie jak takie jedno miejsce, gdzie kilka lat temu mój brat organizował przyjęcie po chrzcinach córki! Tylko bar stał w innym miejscu... Pacz! To już szósty komentarz, bijemy jakieś rekordy dzisiaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Reputacja: 15
|
![]()
Czarek chciał zrobić coś swojego, chciał żyć po swojemu, ale jego własny ojciec mu tego zakazywał. Aż nie chce się wierzyć, że Czarek targnął się na swoje życie...
Cytat:
Okropne. Bolą mnie oczy gdy to czytam! Biedna Kazia. To tragedia i może nie powinnam, ale może to i lepiej się stało, że to dziecko się nie urodziło, geny robią swoje. Iwo powinien wyjść na wolność za dobre sprawowanie. Nie rozumiem zachowania Krisa. Dać sobie spokój z Olimpią, conajwyżej powiedzieć jej co o niej myśli, wziąć rozwód i zapomnieć. Pobić kobietę? Oj niedobrze... Zamienia się w ojca? Spotkanie z Bohdanem bardzo ciekawe. Jestem ciekawa co z tym odkryciem zrobi Bohdan. No i czy Kris da sobie spokój z Olimpią, czy ślepa furia znów pośle go do więzienia? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Trzymajcie tak dalej - niedługo nie będę miała o czym pisać xD
Dziękuję, że w końcu mogę się przejmować tym, że któregoś dnia będę miała problem z wyborem historii do nowego odcinka, bo np. zabraknie mi materiału ;) Spoiler: pokaż Tym razem odcinek trzyczęściowy, a w nim: - przedostatnia (jak na razie) część losów rodziny Domańskich, - pierwszy rozdział historii Filipa i Avy, - dalsze losy Liliany i jej rodziny. Burmistrzowie
poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Ava w opałach Spoiler: pokaż Oh Lilian poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Ostatnio edytowane przez Liv : 02.09.2016 - 09:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Reputacja: 41
|
![]()
Odcinki lecą tak szybko jak naleśniki w moim domu!
Czyżby to ta sama dziewczyna, z którą Czarek spędził razem noc? Fajna ta opowieść Nikoli. ![]() ![]() ![]() Tak czułem, że Błażej nie wytrzyma rozstania z żoną. Widać po rozmowie z Nikolą, że śmierć Czarka bardzo go dotknęła. Mam nadzieję, że serce Marleny jednak pozwoli wysłuchać Nikoli. Jakie fajne nosidełko. ![]() ![]() ![]() Ava z Filipem tą rywalizacją szkolną przypomina mi moich dwoje rówieśników z klasy. Ta mama Filipa, to przypadkiem ta co straciła męża, który pracował dużo? Aż z ciekawości zajrzę do drzewa genealogicznego! Tak to ona! Lena to taki typ mamy, która chciałaby aby to tylko ją kochał i był jej oczkiem w głowie. Może terapia by jej się przydała? W tle słynna restauracja i słynne siedzenie. Ślub. ![]() ![]() ![]() Liliana to śliczna simka. ![]() ![]() Liliana z Edkiem skończyli tę samą uczelnię jak każdy sim. XD Niby lubi siedzieć w samotności, ale na Edka czekała. ![]() PS: Czy można liczyć, że kiedyś udostępnisz do pobrania więzienie? ![]() Czekam na następny odcinek ![]() Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 03.02.2016 - 18:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Reputacja: 12
|
![]()
No tak pomyliłam imiona przedtem
![]() Domańscy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I imiennik Dawida! ![]() Niech tylko Babcia Marlena uważa, żeby mały się nie wyślizgnął, bo coś dziwnie go trzyma... xd Przedostatni występ Domańskich jak na razie? : o czyli będzie jeszcze jeden... niech Błażej sie ogarnie. Historia Filipa i jego matki przypomina trochę taki odcinek trudnych spraw w którym matka skrzyczala syna gdy przyniósł 4+ z matematyki ![]() No i fajnie poznać tego kujona Piotrka ![]() pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#427 |
Reputacja: 33
|
![]()
Nowy odcinek
![]() ![]() Och, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() Ojjj, Błaaaaażej ![]() W sumie Nikola mogła od razu uderzyć do Marleny. Chociaż faktycznie niby dobrze, że poszła najpierw do Błażeja. Wszak to on jest burmistrzem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Historia Avy i Filipa jest słodka! Taka szkolna rywalizacja w ich przypadku to fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilka! Och, Alan z Lucynką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, no, no. Odcinek bardzobardzobardzo mi się podobał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Reputacja: 12
|
![]()
Spróbujemy napisać tak ciężką rzecz, jak komentarz.
Zaczniemy od rodziny burmistrza. Z jednej strony mamy "dynastię" burmistrzów, a z drugiej jednak chłopaka, który wie, co chce robić w życiu. Miał jednak dobre stanowisko w kieszeni, tylko za to, że był jego synem. Kasę za burmistrzowanie, życie na koszt podatników. Żyć, nie umierać. ![]() A Kazia biedna! Żyć w melinie, z pijakiem! Chociaż po wyglądzie nie powiedziałabym, że to pijak bijący ukochaną, za ładny jest. Tak do dziecka mówić?! Czy Kostek powariował?! I jeszcze go zamykać w pokoju. Niepoważny. Poj**any. Gwałcić ukochaną. I jeszcze ją zapłodnić! Tylko dożywocie... Szkoda, że nie było publicznej egzekucji dla niego, takiej jak w Chinach. Jak ładnie przywitali łysego, jak wyszedł. Tak ciepło, rodzinnie. "Mogłaś przynajmniej wybrać sobie jakiegoś bogatszego" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piekny dom weselny. Taki nieco maxisowy, a piekny. A młody ojcem ![]() Kujon i dziewczyna ![]() ![]() Nie wiem tylko, czy przypadkiem jego mama nie przesadza z nadopiekuńczością o syna i wnuka. Jeszcze układa intrygi szczawana... Jednak to, że chce od razu do pracy nie powinno być powodem do kłótni. Biedna rodzina Liliany ![]() ![]() ![]()
![]() |
#429 |
Reputacja: 15
|
![]()
Szkoda dziewczyny. (Fajnie wybrnęłaś z braku następcy na burmistrza ;D ) Odważna, że tak po prostu oddała swoje dziecko, ale jej decyzja.. Wiedziałam, że Błażej odprawi ją z kwitkiem, dobrze, że Marlena zdecydowała się ją wysłuchać. W ogóle do tej pory nie mogę się pogodzić z tym, że zniszczyłaś ich małżeństwo tylko dlatego, żeby ród Domańskich nadal był u władzy... Nie mogę, no po prostu nie mogę! I że ta Marlena tak po prostu odeszła, żeby inna urodziła mu dziecko? Nie mieści mi się to w głowie po prostu.
Co ona się tak uczepiła tej Avy, trzeba wypuścić dziecko spod matczynych skrzydełek ... Ava ma ciężki orzech do zgryzienia, ale w życiu nie wytrzymałabym z taką babą jak Lena. Powinna postawić sprawę jasno i niech Filip wybiera, albo ona, albo matka... Liliana. Kibicuję jej, to chyba moja ulubiona simka ![]() Ale się rozkręciłaś z tymi odcinkami ostatnio. Mam nadzieję, że na kolejny nie każesz długo czekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||||||
Reputacja: 26
|
![]()
Jej, znów odcinek!
![]() Ha, więc Nikola jednak w ciąży. No... mam coś złe przeczucia. Plan Nikoli jest z lekka szalony, więc w sumie tak bardzo się nie dziwię, że burmistrz jej nie uwierzył... Marlena się zgodziła? - i to tak szybko? OK, tego się nie spodziewałam. Mam tylko nadzieję, że jej mąż czegoś głupiego nie odwali. O boziu... Cytat:
Cytat:
Tu się zatrzymam na chwilę. Ja sobie zdaję sprawę, że kobieta straciła męża, i teraz przelewa uczucie na jedynego syna, i ojej, teraz znalazła się jakaś inna kobieta w jego życiu, no jak to? To jej wina, jak ona śmie, a tak w ogóle to jest wredna, brzydka i głupia, mój synek zasługuje na lepszą!!1 Ale do licha, to jeszcze nie powód, żeby godzić się z takim zachowaniem, tym bardziej zresztą, że unieszczęśliwia nie tylko swego syna i jego dziewczynę, ale i siebie. Wkurza mnie to, chyba równie co zachowanie Błażeja. Oświadczył się Avie? Ojej, jego biednej matce serce pęknie! ![]() Cytat:
Cytat:
No i oczywiście Lena musi se znaleźć jakiś pretekst aby tylko dowalić się do "tej podłej kobiety, która zabrała mi synka". Piotruś ![]() Nie podoba mi się, ze Filip tak ulega wpływom matki. I oczywiście od razu z ryjem do żony, zanim spokojnie zapytać. Cytat:
Lena po prostu prowokuje Avę, żeby móc powiedzieć "ach jej, moja synowa taka zła, ja taka biedna". I niestety jej się udało. Uważam że małżonkowie z dzieckiem powinni się wyprowadzić do innego mieszkania, możliwie daleko. I niech sobie siedzi sama, zasłużyła na to. Hurra, Lilka znalazła kogoś. Mam nadzieję, że okaże się naprawdę porządnym facetem, w przeciwieństwie do tego niedojrzałego gałgana Lucjusza. Łe. Jednak nie dla niej. Dobrze chociaż, że się opamiętała, bo podrywanie żonatego (i jeszcze dzieciatego) faceta może spowodować tylko kłopoty. No, chyba że własnego męża się podrywa, a co - nie wolno? ![]() Cytat:
No i cóż. Jak zwykle ciekawie. Mam nadzieję, że Lena dostanie solidnego kopa w tyłek, a pozostałym się poukłada w życiu. EDIT: A jakby ktoś miał chęć - reaktywowałam (no, tak jakby) wątek z domami przeniesionymi z jedynki. Nawet dziś coś tam wstawiłam ![]()
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 31.01.2016 - 18:24 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|