![]() |
#33 | |||||
Reputacja: 26
|
![]()
Jee, odcinek!
Cytat:
![]() Ola faktycznie mogła się poczuć olana przez męża. Nie podoba mi się, że porzuciła dziecko, no ale Józek lepiej by zrobił, jakby pozwolił jej trochę odpocząć od obowiązków. Choćby prosząc raz na jakiś czas kogoś z rodziny o przypilnowanie małego i zabierając żonę na randkę... albo choćby na długi spacer po parku tylko we dwoje. Jonatan jest uroczy. Fajnie, że Józek umie się nim zająć. Ciekawi mnie, co chce teraz zrobić ze sobą Ola...? Gdzie chce wyjechać? Zastanawiam się, czy metody wychowawcze Michasi nie są ciut za ostre... Ciut. No, widzę, że Izaak trochę łagodzi spory córki z matką. I to na dodatek w całkiem mądry sposób, bez kwestionowania autorytetu matki. Jaka ta Michasia surowa. Dobrze, że mąż ją trochę tonuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie no żart, życzę mu dobrze na razie. Po mojemu Lucjusz przegina trochę. Zwłaszcza przy rozmowie z teściową. Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, nie wiem co ten Lucek kombinuje i nadal mam pewne obawy. Jak zwykle ciekawie, trochę spokojniej niż to ostatnio zwykle bywało (żadna postać mnie nie wpieniła ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|