![]() |
#34 |
Reputacja: 41
|
![]()
Z racji, że nie wyrobiłem się z pewnym "projektem" na czas (a była to pierwsza rocznica Dawidowa), to zgodnie z moim postanowieniem "projekt" skończyłem i mogę go zaprezentować.
W związku z zakończeniem XIII rundy na pierwszej stronie tematu pod Spisem mieszkańców został udostępniony dokument ze spisem mieszkańców po rundzie XIII. Oprócz tego postanowiłem zebrać takie małe roczne statystyki. oto one: Statystyki: Łączna liczba simów: 119 Podział na płeć Liczba kobiet: 56 Liczba mężczyzn: 63 Podział na grupę wiekową Liczba emerytów: 2 Liczba dorosłych: 75 Liczba młodych dorosłych/studentów: 0 Liczba nastolatków: 10 Liczba dzieci: 15 Liczba małych dzieci: 14 Liczba niemowląt: 3 Najdłużej żyjący sim (lata realne): Henryk Marchewka: ur. 20.05.2015r. Najkrócej żyjący sim (lata realne): Konstanty Koper: ur. 04.08.2016r. Liczba małżeństw: 30 Liczba zwierząt (łącznie): 6 Liczba psów: 3 Liczba kotów: 3 Liczba zgonów (łącznie): 11 Liczba zgonów simów: 8 Liczba zgonów zwierząt: 3 W liczbie łącznej simów,zwierząt podziale na grupę wiekową, podziale na rodzaj zwierzęcia nie uwzględniono simów i zwierząt nieżyjących. Natomiast w liczbie małżeństw uwzględniono tych simów. Dziękuję za wszelkie komentarze pozostawione w tym temacie od roku. Pozdrawiam serdecznie! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 04.08.2016 - 15:54 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|