![]() |
#201 |
Guest
|
![]()
dona Twój domek jest taki sobie
![]() ![]() mój wymarzony domek musi być bogato wyposażony....nie żeby 4 sypialnie,wystarczą 2 albo 3 zależy ile jest osób w rodzinie,do tego biuro zrobione w jakiś ciepłych kolorkach,jadalnia bardzo nowoczesna tak samo z salonem i łazienkami,czasem pobawie się w robienie bibliotek,ale to zależy jaką robię rodzinke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Mój dom marzeń to wielka rezydencja z basenem, siłownią, jaccuzi,sauną,solarium i z własną firmą ubrań
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Dla mnie "Domek Marzeń" to:
wielka sypialnia, mała jadalnia z kuchnią, dużo łazienek, dużo pokoików i wielki salon. 8 osób: 4 osoby dorosłe i reszta to dzieci. Pa pozdrowienia dla wszystkich ![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Mój dom po prostu powinien być pełen marzeń kontrasty itp. lubie domki przestrzenne bez żadnych zbednych dodatków
![]() Matt |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
albo mi sie wydaje albo znowu pare stron tu zniknęło...
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Janet kiedy ogladałam Twój domek to myślałam że sama z chęcią bym tam zamieszkała.
![]() ![]() ![]() Co do Vegi:Vega Twoje domki sa po prostu the best! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
madzia, jja tez chce tam mieszkac zrobimy podzial majatku jak rozwidzione lesbijki :lol: ja oczywiscie zartuje, wy mnie o nic tu nie posadzajcie
![]() ale wszsytkie domki w tym temacie sa sliczne! |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Mój wymarzony dom to taki,który by zrobiła Vega
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|