Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2004, 12:00   #21
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Akselandra@Aug 1 2004, 12:56 PM
A jakich czarów używaliście żeby wyrosły wam konkretne kryształy??
Ja prawie cały czas używam Doskonały ogród i ma tylko zielony. Może trzeba zacząć używać inne czary
Ja najbardziej chcę fioletowy !!
najlepiej to używac wszytskich czarów i to dośc często ^_^ wtedy jest wieksze prawdopodobieństwo

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2004, 21:46   #22
Akselandra
Guest

Domyślnie

Używam jak najwięcej czarów, ale mam tylko pelargonię, dwa korzenie ( jeden już sprzedałam) i dwie fasole, no i ten jeden zielony kryształ

stare 18.08.2004, 08:27   #23
Pinia
Guest

Domyślnie

Powiedzcie ile macie (nie ściągniętych z internetu! ) magicznych przedmiotów i jakich? Ale chodzi mi nie podsumowanie z wszystkich waszych działek na których macie magiczne przedmioty tylko o jedną waszą ulubioną gdzie macie ich najwięcej.

Ja mam zielony kryształ (duch), pelargonie i fasole. :lol:

Można mieć w jednym ogródku kilka fasol pelargoni i kryształów? NIE ŚCIĄGNIĘTYCH Z INTERNETU? :unsure:

BYŁABYM WDZĘCZNA GDYBY KTOŚ ODPISAŁ!

stare 16.10.2004, 18:12   #24
Maga
Guest

Domyślnie

Tak.Ja mam (na uroczysku)kilka fasoli, I zielony, czerwony,czarny i fioletowy kryształ, te pelargonie i korzenie.

stare 20.10.2004, 16:58   #25
Pinia
Guest

Domyślnie

Aha teraz to ja mam 2 fasole, chyba 15 pelargonii i tylko jeden kryształ, pomimo że czaruje tyle że ho ho!

stare 21.10.2004, 06:52   #26
Binek
Guest

Cool :)

Musisz dużo czarować!Bardzo dużo alebo poprostu ściągnąć z neta ale to psuje zabawe!

stare 21.10.2004, 11:37   #27
Pinia
Guest

Domyślnie

No wiem, wiem że ściąganie z neta psuje zabawe!

stare 31.10.2004, 20:26   #28
Kamirurosu
Guest

Domyślnie

ej słuchajcie tak czytam i nikt nie napisal ze miał zołty kryształ a ja juz dwa razy miałem!! nie wiem dlaczego? zołty jest beeznadziejny bo daje mozliwosc nauczenia sztuczki jakiejs tam z reka ze ona po prostu rozbawia tego kto na nia patrzy i jest beznadziejna, o wiele fajnie miec te lewitacje! opowiedzcie jak działa ta lewitacja i teleportacja...
ja czaruje głownie zmywanie naczyn i robie duzo malzenstw przez rzucanie zaklecia wiec moze dlatego mam tylko zawsze zołty krysztal... :\

stare 31.10.2004, 20:27   #29
Kamirurosu
Guest

Domyślnie

aha ani razu nie miałem tez kwiatkow, ale pozostale rzeczy miałem...moze po prostu za mało czaruje?? i dlatego mi nie urosły inne kryształy?

stare 26.11.2004, 17:50   #30
Maga
Guest

Domyślnie

Musisz używać wszystkich zaklęć.Pinia musisz dobrze obejrzeć całą działkę.Na parcelach w uroczysku rosną bardzo szybko.Teleportacja działa tak że jak naciskasz "podejdz tu" to masz też opcję "teleportuj się".Teleportujesz się tak jak Mary.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania