![]() |
#332 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
A moje fasolki są za małe żeby na nie wchodzić, jak na nie klikam to pokazuje sie napis: Nie można nic zrobić. Ile mam czekać żeby urosły??
|
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, ale chyba zależy to od stopnia czarowania, więc czaruj jeszcze więcej, JESZCZE!!!
Powodzenia ![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
ee mnie to to rosnie co dobe.........................i urosło do konca........................nawet jak przestalam czarowac....więc niestety podwazyłam czyjąś teze................wybaczysz kamo??
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
Oj tam, prawdę mówiąc to się na tym nie znam
![]() ![]() ![]() ![]() Nic się nie stało, Bloodi ![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]()
A teraz z fasoli przerzucam się na nowe przepisy.
W instrukcji pisze ,że cytuję "Może podczas poszukiwania niezwykłych składników uda im siętakże odkryć sekretne przepisy nowych magicznych mikstur i potężnych zaklęć?"koniec cytatu.Z tego wychodzi że podczas szukania składników takich jak np. pióro pegaza,konfetti klauna itp.możesz znaleść i sekretny przepis.Ale to tylko moje przypuszczenia!! Natomiast na jednej stronie jakiejś dziewczyny,wyczytałam,że gdy odkryjesz wszystkie zaklęcia to po pewnym czasie pojawią się nowe.Ja tam czekam simowe dwa tygodnie i nic!Sądzę że zmyśla. ![]() A może wy macie jakieś pomysły? ![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
ja mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo popmysłów ale nie na temat simsów więc sie nimi nie pochwale........dasz adres tej stronki?? pognebie właścicielke to moze zacznie cos sypac
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Ja to się na stronach nie znam.Ale podam ci krok po kroku co masz robić.
1.Wejdź na onet. 2.Wybierz ze wszystkich stron SimomaniakCenter. 3.Poczytaj o Abrakadabra.Tam są 2 części tekstu.Przeczytaj obie części bo nie pamiętam w której to jest. U mnie ta strona albo stoi w miejscu jak się ładuje,albo jest sakiś Error404. Nie wiem czy to ci coś da.Ale spróbuj jak chcesz. |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
sprubóje!!!!!!!!!!!!!! zdemaskuje oszustów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takkkkkk od dzisiaj bede bronic niewinnych i gnębionych taaaaaaaaaaaaaaaaaak............ale to tylko przez kilkaminut.....
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|