![]() |
#392 |
Reputacja: 9
|
![]()
Palina chodzi ci o to jak zdobyc skladniki dla dzieci tak?
JAK ZDOBYC SKLADNIKI DLA DZIECI: SMOCZE LZY-musisz kupic smoka i go bardzo czesto laskotac wchoncu smok daje Ci smocze lzy SMOCZE LUSKI-tu tez potrzebujesz smoka zkolei musisz go bardzo czesto czesac wtedy da Ci luski MUCHOMORY-w trybie kupowania znajdziesz grzyba na ktorego sie siada gdy na niego usiadziesz gdzies na dzialce pojawia sie grzyby ktore musisz zebrac.Pamietaj muchomory nie zawsze wyrastaja. PYL WROZEK- w trybie kupowania jest taka mozna kupic taka skrzynie dla dziecka gdy on sie bawi zabawkami ze skrzyni wrozki daja mu pyl wrozek.
#393 |
Guest
|
![]()
Mam pytanka:
1. Co robi korzeń problemu? Na prawdę jest tam duch?Ja mam tylko rzeżbę garulca (nie pamiętam nazwy) __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________ Zwierzaki+abrakadabra=rużowy pudel |
![]() |
#394 | |
|
![]() Cytat:
Nie wiem czy tam jest duch u mnie nigdy sie nie pojawil a z tym pudlem to trzeba miec zwierzaki i gwiazde ![]()
![]() |
#395 | |
|
![]() Cytat:
najprawdopodobniej to nie jest korzen problemu tylko magicna fasolka Pewnie Wysik sie pomylila ![]()
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
Hmm...Możliwe.Korzeń mam od,bo ja wiem 70 może 80 dni i nie jest tak duży jak dom.Fasola!O tak,ta to rośnie.Ale nic mi z niej nie odpada.
|
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Hm, chyba cos zrobilam zle, bo sciągnelam sobie krysztaly, pliki wkleilam do odpowiednich folderow, ale w trybie kupowania ich nie ma!
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
Ja klikam na różne i wszystkie.Potem szukam ich pod rzeczami za 100$.
|
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
Hej anulka. I są tam? :mellow:
|
![]() |
#400 |
Guest
|