Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.10.2004, 18:31   #71
czolka
Guest

Domyślnie

ej u mnie to wyglądalo jak by latało no seryjnie. ale mniejsza o to niech inni sie pochwalą co mieli smiesznego w grze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.10.2004, 19:41   #72
Cocaine
Guest

Domyślnie

U mnie oststanio.......uno momento muszę sobie przypomnieć.....zaraz! Dziecko puszczało łódki w kibelku.............a potem mi rozerwało misia na dwie części ;(. Albo balbina biedak chciała zjeść jedzonko po urodzeniu dziecka a nie udało się jej - po prostu pobiegła z nim do ubikacji i wrzuxiła je do toalety!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 19:43   #73
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
a potem mi rozerwało misia na dwie części ;(.
rozerwało??? ale małe dziecko, czy to większe? jeeeej, ale w tych dzieci dużo przemocy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2004, 09:15   #74
apes666
Guest

Domyślnie

A ja widziałam, jak oni wariująto z sufitu spada psychiatra, lata nad nimi i ich bada, bo oni nie mogą przyjać do wiadomosci, że są małzeństwem, ale jak on sobie pójdzie to juzwszystko jest ok.
PS On naprawdę lata.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2004, 09:53   #75
Hawk
Guest

Domyślnie

do mnie kiedys przyszedl dyrektor szkoly prywatne Wlademar Harnaś
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2004, 11:01   #76
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Hawk
do mnie kiedys przyszedl dyrektor szkoly prywatne Wlademar Harnaś
To jest najnormanielsza rzecz i nie powinna znaleźć się w tym temacie

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2004, 13:32   #77
Anako
Guest

Smile lol

Miałam sobie świeżo upieczone małżeństwo, mieszkające w baaardzo dużym i ładnym domku Chciałam powiększyć tę dwuosobową rodzinkę, więc wieczorkiem, podczas kąpieli w jackuzi, wybrałam opcję "postaraj się o dziecko" - normalka. Kiedy moi Simowie już "zrobili swoje", oparci o barierki jackuzi, zaczęli wpatrywać się w siebie nawzajem...i wpatrywać....i...wpatrywać....? I tak w nieskończoność! nie reagowali na moje komendy i w ogóle Dni mijały... głód, energię, wydalanie i cośtam jeszcze mieli na 0, natomiast rozrywkę, komfort i higienę oczywiście na maksa. Ciekawa jestem czy gdybym miała więcej cierpliwości i nie wyszła z gry, to czy po tych kilkunastu dniach by się nie postarzeli...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2004, 15:26   #78
Moonia
Guest

Domyślnie

Nie wiem, czy to można zaliczyć do dziwnych zdarzeń, no ale już napiszę Młoda para Simów wprowadziła się do ładnego domku. Następnego dnia Simkę przyszła odwiedzić jej mama. Tak na marginesie, tą mamą jest Nina Kaliente, ta ruda, która teraz jest już emerytką i wygląda odstraszająco No dobra, więc córka poszła porozmawiać z mamą, a później usiadła sobie na kanapie. A Nina nagle zaczęła się szczerzyć i zacierać ręce. Myslałam, że postanowiła wrócić do domu, ale ona skręciła do ogródka, jeszcze trochę się tak poszczerzyła, zasmiała się, obróciła na boki i... ukradła mi gnoma;\ No kto jak kto, ale matka? Wiem, że to pewnie normalne zdarzenie, ale mi sie jeszcze nie przytrafiło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2004, 17:33   #79
Zaria
Guest

Domyślnie

ja miałam coś takiego:
moj sim miał stać się emerytem. dobra, spoko zycie mu mineło i wyznaczonego dnia o godz 18......... nic sie nie stało. nie zmienił sie w emeryta przez nastepnych pare dni. potem mu w tym pomogłam opcjom "dorośnij"

pozatym u mnie CIĄGLE miś przytulanka lewituje nad podłogę.... :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2004, 18:31   #80
Angeo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Moonia
Nie wiem, czy to można zaliczyć do dziwnych zdarzeń, no ale już napiszę Młoda para Simów wprowadziła się do ładnego domku. Następnego dnia Simkę przyszła odwiedzić jej mama. Tak na marginesie, tą mamą jest Nina Kaliente, ta ruda, która teraz jest już emerytką i wygląda odstraszająco No dobra, więc córka poszła porozmawiać z mamą, a później usiadła sobie na kanapie. A Nina nagle zaczęła się szczerzyć i zacierać ręce. Myslałam, że postanowiła wrócić do domu, ale ona skręciła do ogródka, jeszcze trochę się tak poszczerzyła, zasmiała się, obróciła na boki i... ukradła mi gnoma;\ No kto jak kto, ale matka? Wiem, że to pewnie normalne zdarzenie, ale mi sie jeszcze nie przytrafiło
A to normalne? Nie wiem chyba nie Może ta Nina to złodziejka jest jakaś
A ja tej Niny nienawidze bo ciągle jak robie facia i babke to facio gwizdze na Nine i daje jej klapsy w tylek, puzniej to się samo rozwija No ale twoja simka ma mamę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania