|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił
![]() a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??
Ostatnio edytowane przez apes666 : 01.11.2004 - 14:05 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I nie, nie widać tego gnoma w ogródku złodzieja. Jest to po prostu wydarzenie z Twojej parceli. edit: aha, nie jestem pewna, czy ta opcja nie pojawia się wylącznie przy włączonej "wolnej woli". Ostatnio edytowane przez rainne : 01.11.2004 - 19:06 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
CO O JUŻ TYLE MUSIAŁEM PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT W GŁOWIE MI SIĘ KRĘCI :wacko:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |