Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.11.2004, 18:50   #1
Maga
Guest

Domyślnie

Musisz używać wszystkich zaklęć.Pinia musisz dobrze obejrzeć całą działkę.Na parcelach w uroczysku rosną bardzo szybko.Teleportacja działa tak że jak naciskasz "podejdz tu" to masz też opcję "teleportuj się".Teleportujesz się tak jak Mary.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.02.2005, 18:57   #2
Kasia-Barbie
Guest

Domyślnie

czruję i czaruję i nic, tylko chwasty ale kryształów nie maaaaaa ;(

stare 19.02.2005, 00:52   #3
Sithijka
Guest

Domyślnie

Cierpliwości, czasami trzeba miec po prostu szczęście, czaruj dalej, na pewno w końcu ci się pojawią, ale używaj różnych czarów a nie ciągle tych samych. Dopóki używałam tylko "doskonałego ogrodu" (bo inny mi nie był potrzebny), to rosły mi tylko pelargonie i korzenie problemu, później pojawiły się fasole. Jak zaczęłam używac innych czarów rónie często jak "doskonałego", poszło z górki, posypały się kryształy na mojej parceli. Pisano to już wielokrotnie, ale powtórze jeszcze raz dla pewności: Jeżeli mieszkasz w Abrakadabrowie, to twoje szanse na pojawienie się kryształu rosną i to znacznie.

Suzka, ściąganie wszystkiego z netu psuje zabawę i przez to gra szybciej się nudzi. Już dawno zrezygnowałam ze ściągania zhackowanych objektów, bo to po prostu psuje zabawę, co z tego, ze ściągniesz sobie wszystkie kryształy... Nie zabawniej byłoby do wszystkiego dojść samej?

stare 20.02.2005, 20:59   #4
♪Suzka♪
Guest

Cool Oj, tak tak...

Hmmm...no tak, ale jak już człowieka dopada biała gorączka to chyba już lepiej skorzystać z netka prawda? A co do tych kryształów- tak, trzeba mieć trochę szczęścia i tak jak mówiłam : tych czarów musi być BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO czarować...czasami musi być nawet po dziesięć razy z każdego czaru!!!! No, to tyle z mojego zgredzenia!
_________
[IMG]hewasnt1[/IMG]
[IMG]hewasnt11[/IMG] Filmiki

stare 24.02.2005, 14:45   #5
§Saphira§
Guest

Question Dziwne...

Ja sobie ściągnęłam z netu kryształy, fasole itd. (tylko, żeby sprawdzić czy to działa). Nie czarowałam tak dużo (najwyżej trzy czy cztery razy). Patrzę kiedyś - kryształ czerwony. Patrzę trochę później - niebieski. Wygląda na to, że udało mi się trochę ,,oszukać grę"

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania