|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Z tymi bliźniakami to trrzeba mieć po prostu szczęście
![]() Ja mam jedne i nie polecam: ryczą w tym samym czasie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też bardzo długo nie miałam bliźniaków. Fakt, za pierwszym razem trochę przemęczyłam swoją simkę żeby się urodziły. Już od momentu poczęcia nie jadła NIC INNEGO albo ciasteczka albo o ile była pora obiadowa spagetti. Prawda, raz ja włożyłam do dopalacza bo mi wyglądało że szlag ją trafi, ale się udało! Miałam bliźniaki. Tym razem pamiętna wysiłku jaki mnie tamte bliźniaki kosztowały robiłam wszystko żeby nie było bliźniaków. Żadnych przegryzek, broń Boże spagetti. Pilnowałam jej jak nie wiem co i co? Cholera bliźniaki! Tyle że sie cieszę bo po raz pierwszy są jednakowe Ten sam znak zodiaku, te same rysy twarzy Podobne zainteresowania
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heheh... spoko. Już słyszałam o tym, że ciężko jest mieć bliźniaki, ale mimo wszystko chciałabym je mieć chociaż raz, bo mając oryginalną grę nie mam pojęcia o tym jak wygląda ich wychowywanie. ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czyli dwa razy więcej problemów i szczerze mówiąc rzadna frajda :/ Miałam bliźniaki już 5 razy :/ Nie wiem od czego to zależy...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a mi sie stalo cos jeszcze gorszego. Dalem staraj sie o niemowle, baba byla w ciazy, wszytko pieknie ladnie, a tu bach!!!!! Dziecko kosmita. I co ja mam zrobic z tym fantem ???
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajnie!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
siemka!!ja za pierwszym razem rodzac dziecko bylam w szoku bo urodzilam blizniaki.nie chcialam ich i jedno skasowalam ale wracajac z powrotem na parcele dziecko lezalo przy wejsciu.ja nic specjalngo nie robilam aby miec blizniaki po prostu same wyszly!! xP
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|