Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2005, 21:35   #1
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Artusek
Mam problem z dyrciem szkoly prywatnej. Otoz jak wysiadzie z samochodu to pojawia sie taki napis:

a zaraz potem dyrcio znika i pojawia sie taki napis:

Upieklem indyka, zawiesilem firany na oknach, postawilem rzezby, moj maly sim ma dobrze wyksztalcone umiejetnosci, wszyscy sa w strojach wizytowych, w kazdym pomieszczeniu jest max wystroju. To o co mu jeszcze chodzi??
sprawdź czy w ogródku nie ma nigdzie starej gazety. albo chwastów.
na wszelki wypadek usuń na chwilę z ogródka również jacuzzi. powinno pomóc.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.01.2005, 21:48   #2
Artusek
Guest

Sad

Cytat:
Napisał rainne
sprawdź czy w ogródku nie ma nigdzie starej gazety. albo chwastów.
na wszelki wypadek usuń na chwilę z ogródka również jacuzzi. powinno pomóc.
nie ma chwastow, bo byl ogrodnik i powiedzial ze rosliny sa w swietnym stanie (sam zreszta to sprawdzilem), wszystkie stare gazety usunalem (moveobjects on), a jacuzzi i tak nie mieli. A moze to wina krasnali ogrodowych?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 21:52   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Artusek
nie ma chwastow, bo byl ogrodnik i powiedzial ze rosliny sa w swietnym stanie (sam zreszta to sprawdzilem), wszystkie stare gazety usunalem (moveobjects on), a jacuzzi i tak nie mieli. A moze to wina krasnali ogrodowych?
akurat u mnie jest ich sporo i w niczym nie przeszkadzają. bym sprawdziła jeszcze balkony itd, w poszukiwaniu talerzy brudnych nie mam więcej pomysłów
ps. nie chcę nikogo wprowadzać w błąd z tym jacuzzi, ale u mnie, dziwnym zbiegiem okoliczności, to działało

edit, z tego co wyczytałam, dobrze jest jak ogródek... no jakoś wygląda, czyli są w nim drzewa, a przynajmniej wejście do domu jest w porządku, żeby nie był za niski poziom "pokoju". no i okładzina na ścianach domu też się przyda. no i dach.

edit2 - żeby dostać dodatkowe punkty, można podać dyrektorowi kawę lub drinka, oraz zaprosić go do jacuzzi (nie, to się nie gryzie z tym, co wcześniej napisałam, jako że można jacuzzi wstawić do pokoju )

Ostatnio edytowane przez rainne : 05.01.2005 - 22:05
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 15:54   #4
Lea
Guest

Domyślnie

A pamiętajcie że zawsze można zaprosić dyrektora drugi raz (najlepiej przez inną osobę) i wówczas przyjeżdza inny Mam takiego jednego ulubionego. Temu nic nie przeszkadza a nawet jak napisze że dom mu się nie podoboba (to nie są warunki do wychowywania dziecka czy jakoś tak) to i tak po obiedzie (indyk) kawie i pogawędce dzieciak mi sie do skoły dostaje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 16:18   #5
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Albo może jak nic już nie działa, to wpisz kod moveobjects on i zaraz jak wysiądzie z samochodu i stanie na nogi, weź go do "ręki" i przenieś do jakiegoś milutkiego pokoju o full wystroju...albo przynajmniej żeby nie stał na dworze
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 21:46   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kamis
dlaczego jakuzzi??
nie mam pojęcia, ale miałam czysty ogródek, zadbany... i stało tam jacuzzi, przyjechał dyrektor, pojawił się wyżej wspomniany komunikat i odjechał... więc wstawiłam je do pustego pokoju na piętrze. zadzwoniłam po dyrektora i o dziwo wtedy dał się oprowadzić, zjadł i koniec końców dziecko dostało się do szkoły prywatnej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 21:48   #7
Zerat
Guest

Domyślnie

podobno jak sie ma jakuzi w ogrodzie to sie "obraza" .. choc u mnie stalo na wolnym powietrzu (na poziomie ogrodu) i sie nic ie stalo
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania