![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
najpierw zainstalowalam gre, wszystko niby ok, ale pozniejrestartowal mi sie komp. postanowilam zainstalowac ja od nowa. i tu pojawil sie problem. nie moge tego zrobic, bo zatrzymuje sie na 23%. z czego to moze wynikac? no i co z tym moge zrobic? bede bardzo wdzieczna za pomoc
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A właczyla ci sie ta gra ktora sie wlacza przy intalacji ?? U mnie jak nie wlaczala sie ta gra to podobnie instalacja konczyla sie na bodajrze 23% i mozna bylo wczytac juz gre tylko ze ...nie chodzila. Potem musialam odinstalowac i wlozyc plytke jeszcze raz i zaintalować! wtedy juz bylo dobrze! Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
:wacko: |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
kurcze to bedzie problem, bo paragonu nie mam, a gre i tak kupowalam we wroclawiu, czyli daleko od mojego miejsca zamieszkania. jest jakis sposob abym mogla to zrobic sama? czy konieczna jest pomoc fachowca?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Masz kogoś kto potrafi zrobić porządek ze sterownikami i usunąć to co się poprzednio zainstalowało? Ale dokładnie usunąć, włącznie z wpisami w rejestrze. Najprościej przeinstalować system, tylko że potem i tak trzeba będzie zainstalować właściwe sterowniki i parę innych rzeczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ojej... czyli fachowiec jednak potrzebny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a wiesz ze masz złe płytki???/ masz zle nagrane plytki i w momenice kiedy powinienes wsadzic drugą ci sie zawiesza
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Żeby zainstalowac The Sims 2 lub The Sims 2 : Na Studiach jesli instalacja zatrzymuje sie w którymś momencie trzeba:
1. Na dysku c utworzyć folder Disk Images np. "c:\Disk Images" 2. W folderze Disk Images utworzyc foldery od Disk1 do Disk4 dla każdej płyty z osobna np. "c:\Disk Images\Disk1 3. Do folderów trzeba przekopiować wszystkie pliki z odpowiadajacych im płyt np. CD1 -> Disk1 4. Po przekopiowaniu wszystkich plików z wszystkich płyt uruchomić setup.exe w folderze Disk1 Teraz instalacja powinna przebiec pomyślnie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |