![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
dawno nie grałam ale zdaje mi się że trzeba sie z kims wymienić.....albo z wampirzycom albo z tym gościem co gra na trąbce....
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
Ciekawa jestem czy ktos z was już zna wszystkie potrzebne składniki do magisznych zaklęć.......bo jua ani jednego podajcie jak ktos z was zna
|
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
Ciekawi mnie Cornelko dlaczego piszesz posta pod postem.
Jad węża można zdobyć wymieniając się z gościem, który gra na trąbce. On będzie chciał Złota Nić, a w zamian da ci jad węża. |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
sorka za post pod postem ale mi sie tematy pomieszały...a co do jadu weża to prawie miałam racje
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
A gdzie jest ten facet z trąbką ?????
|
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Rozejrzyj się na parcelach abrakadabrowa, gdzieś tam siedzi i próbuje zaczarować węża.
|
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
Dzięx!!! A wie może ktos z kąd moge wziąść pióro pegaza ????
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
To może od razu napisz całą listę, czego nie możesz znaleźć, albo poczytaj ten temat dokładnie...
Pióro Pegaza, Rzęsy czarodzieja, Lodowe szklo i Konfetti klauna dostajesz jak wykonujesz zadania dla Wampirzycy, Aptekarza i Mary. Któreś z nich w końcu da ci Pióro. |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]()
Teraz to tez wiem, ale w tedy zrobiłem wiele zadań dla kupcow i nikt mi nie dał pióra pegaza więc się zapytałem.
A tak nawiasem mówiąc to ten temat jest właśnie o składnikach i miksturach więc nie wiem o co ci chodzi!!! Ostatnio edytowane przez Chargcher : 29.01.2005 - 16:45 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 32 (0 użytkownik(ów) i 32 gości) | |
|
|