|
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Moze je masz tylko nie zauwarzyłeś?
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
mi nigdy nie urosły jak grałam w Abre(bo teraz to w TS2) czarowałam i nic xP
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Uzywałaś wszystkich zaklęć?Moze zamało czarowałaś.
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
mi też nigdy nic w ogródku nie wyrosło... ;( spróbuję więcej czarować.
|
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
____________ Być albo nie być, to wielkie pytanie... Jest li w istocie szlachetniejszą rzeczą... Znosić pociski zawistnego losu... Czy też, stawiwszy czoło morzu nędzy... Przez opór wybrnąć z niego? Szekspir, Hamlet, akt3 scena 1 |
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
czruję i czaruję i nic, tylko chwasty ale kryształów nie maaaaaa ;(
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Cierpliwości, czasami trzeba miec po prostu szczęście, czaruj dalej, na pewno w końcu ci się pojawią, ale używaj różnych czarów a nie ciągle tych samych. Dopóki używałam tylko "doskonałego ogrodu" (bo inny mi nie był potrzebny), to rosły mi tylko pelargonie i korzenie problemu, później pojawiły się fasole. Jak zaczęłam używac innych czarów rónie często jak "doskonałego", poszło z górki, posypały się kryształy na mojej parceli. Pisano to już wielokrotnie, ale powtórze jeszcze raz dla pewności: Jeżeli mieszkasz w Abrakadabrowie, to twoje szanse na pojawienie się kryształu rosną i to znacznie.
Suzka, ściąganie wszystkiego z netu psuje zabawę i przez to gra szybciej się nudzi. Już dawno zrezygnowałam ze ściągania zhackowanych objektów, bo to po prostu psuje zabawę, co z tego, ze ściągniesz sobie wszystkie kryształy... Nie zabawniej byłoby do wszystkiego dojść samej? |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Hmmm...no tak, ale jak już człowieka dopada biała gorączka to chyba już lepiej skorzystać z netka prawda?
![]() ![]() ![]() _________ [IMG]hewasnt1[/IMG] [IMG]hewasnt11[/IMG] Filmiki ![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja sobie ściągnęłam z netu kryształy, fasole itd. (tylko, żeby sprawdzić czy to działa). Nie czarowałam tak dużo (najwyżej trzy czy cztery razy). Patrzę kiedyś - kryształ czerwony. Patrzę trochę później - niebieski. Wygląda na to, że udało mi się trochę ,,oszukać grę"
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|