Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2005, 15:24   #1
Kamcio12
Guest

Smile Problemy ze składnikami?zajrzyjcie tu

Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania