|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niom kolejny odcinek już teraz, chcę też przypomnić że zmieniam styl pisania na pamietnik(będzie mi wygodnej pisać
![]() "Dzisiaj gdy wyżucałam śmieci podeszła do mnie jakaś baba - Alicja Kares? -spytała się ta baba - Tak , a o co chodzi? - spytałam soę nagle przybiegł ojciec - Miło że pani przyszła - powiedział ojciec do tej baby - dobrze , moge zabrac Alicję po podpisaniu papierów - oznajmiła baba Wiedziałam o co chodzi ojciec chce mnie oddać do sierocińca . Tata pisał bardzo szybko , coś mu się spieszyło do oddania mnie do sierocińca - idziesz do sierocińca , idziesz do sierocińca -krzyczała Ela skacząc wokoło mnie - Zamknij się , - krzyknełam do niej i ją spoliczkowałam aż sie poryczała ![]() nagle wkroczył ojciec - Spakuj sie idziesz do sierocińca - powiedział ze swoim głupkowatym uśmieszkiem - raczej do rodziny Smyf - powiedziała baba nie miałam do czego spakować żęczy żadnego plecaka ani walizki , Ojciec zabvrał wszystkie moje żeczy. Podeszłam do szafy obok śmietnika i wyciągnełam worek do śmieci i tam spakowałam swoje żeczy których nie było zbyt wiele. ( to były stare zabawki ze strychu i stare ciuchy mamy) Poszłam za ta babą wprost do biura tej pani w którym spotkałam państwo Smyf. ![]() państwo Smyf zaprowadzili mnie do domu z ładnym ogródkiem ![]() Jurek Smyf ( syn pani i pana Smyf)pokazał mi pokuj w którym teraz będe mieszkać) ![]() C.D.N krytyka wskazana , wiec krytykujcie |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |