|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
poza tym bractwo możesz założyć sama. |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Idę grać=] |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
W Akademii klasycznej JEST Tajne bractwo... :closedeye :closedeye Nie myl ludzi. A w pozostałych są zwykłe bractwa i tajne też. Na nowym, własnym otoczeniu studenckim możesz postawić siedzię Tajnego Stowarzyszenie, ale jak jest w jego opisie, jest "tak tajne, że zaraz zniknie" i tak się dzieje. Moja psia ściółka (czytaj: "psiapsiółka", czyli przyjaciółka) mówiła, że można założyć własne bractwo, ale trzeba wtedy mieszkać we własnym mieszkaniu.
Członkowie Tajnego Bractwa są ubrani w ciemne spodnie i marynarkę, prawdopodobnie jasną (nie przyglądałam się) bluzkę i mają na marynarce naszywkę ze zwierzakiem. PS: Wszystko opisane w Komputer Świat - GRY. rainne edit: powiedz dokładnie, gdzie napisałam, że nie ma tajnego stowarzyszenia. napisałam, że nie ma bractw. Ostatnio edytowane przez rainne : 19.03.2005 - 20:10 |
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
To ja mam takie pytanie. Nie spotkałem nikogo z marynarką z lamą ale spotkałem... lamę
No dobra, gościa w kostiumie lamy Co to za jeden? Żadnych opcji przy nim nie ma. Może trzeba się z nim zaprzyjaźnić?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() można się zaprzyjaźnić, wiązać i takie tam. przecież to zwykły sim, tylko wygląda odrobinę inaczej. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Patrząc na Wasze problemy z tajnym stowarzyszeniem wydaje mi się, że powody mogą być takie jak zostały wcześniej wymienione (w akademii klasycznej nie ma Bractw) lub jeszcze jeden na jaki wpadłam. Całkiem możliwe, że mylicie członków Tajnych Stowarzyszeń z profesorami
. Ponieważ są bardzo podobnie do siebie ubrani... tylko że nauczyciele nie mają lamy na piersi. Możliwe, że nie jest to powodem ale ja czasem się na tym łapię.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A niechce zakladac nowego tematu ale czy jak zaloze bractwo bede tymi simami kierowac??
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|