Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2005, 10:43   #1
T-m
Guest

Domyślnie

Panel Sterowania / system <<-- tam sa parametry najprostsze

skoro procesor jest dobry, a pamieci odpowiednio, to moze jednak masz za duzo wgranych dodatkow, albo jakiegos hacka, ktory Ci zamula gre, albo wiruska
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2005, 16:33   #2
Dafnee
Guest

Sad ...

Cytat:
Napisał T-m
Panel Sterowania / system <<-- tam sa parametry najprostsze

skoro procesor jest dobry, a pamieci odpowiednio, to moze jednak masz za duzo wgranych dodatkow, albo jakiegos hacka, ktory Ci zamula gre, albo wiruska
ehh nO gra WIESZA... (NIE ZACINA) się od początku... nie miałam jeszcze wtedy żadnych dodatków, wirusów też nie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2005, 17:12   #3
Scyzoryk_14
Guest

Cool

Nie przez dodatki ja mam mase różnych nasciagnaych żeczy i jako tako dzila przyznaje troche wolniej ale nie doprowadza do zaciecia się kompa a tak wogóle to 256ram to powinno wystarczaci a morze zmniejszycoi detale? a gra wymaga 384 czy cos koło tego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2005, 19:42   #4
Dafnee
Guest

Question ?

Cytat:
Napisał Scyzoryk_14
Nie przez dodatki ja mam mase różnych nasciagnaych żeczy i jako tako dzila przyznaje troche wolniej ale nie doprowadza do zaciecia się kompa a tak wogóle to 256ram to powinno wystarczaci a morze zmniejszycoi detale? a gra wymaga 384 czy cos koło tego
eeee ale jak je zmniejszyć?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 03:03   #5
T-m
Guest

Domyślnie

w ustawieniach - jak jestes w ktoryms otoczeniu na przyklad, wejdz w opcje ustawien (takie kolko z kropkami ), poszukaj opcji ekranu i zmiejsz ilosc detali z maksimum (ktore podejrzewam, ze masz ustawione) na ktoras opcje posrodku :-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2005, 16:39   #6
Dafnee
Guest

Sad I Nic!

Cytat:
Napisał T-m
w ustawieniach - jak jestes w ktoryms otoczeniu na przyklad, wejdz w opcje ustawien (takie kolko z kropkami ), poszukaj opcji ekranu i zmiejsz ilosc detali z maksimum (ktore podejrzewam, ze masz ustawione) na ktoras opcje posrodku :-)
Zmniejszyłam te detale... i ciągle to samo... jedynie kursorem przez ok. 1 minute można było ruszać :\ POMOCY!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 16:09   #7
Dafnee
Guest

Domyślnie Stop, stop!

Hej pOczekajcie... zaczynamy juz odbiegać od tematu. Mi chodzi o to, czy jak ta gra sie już zawiesi, to czy może jeszcze sie odwiesić... czy warto czekać! :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 11:55   #8
_Elisha_
Guest

Domyślnie

hehe, ja mam identyczny procesor i tyle samo RAM.... i gra chodzi extra super wypasiascie moze masz jakas slaba karte graficzna??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania