![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Po przeczytaniu całego tematu.. jesteś lekko podłamany. Zadajecie mnóstwo tych samych pytań.. Nie można przeszukać tematu? Czasem jest to nieco męczące, lecz w ten sposób nie zaśmiecacie tematu.
Rainne: Cóż za cierpliwość, cóż za determinacja! Budzisz we mnie respekt, naprawdę.. Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat ![]() Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc... I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli? Przepraszam, przepraszam, przepraszam za powtórzenia. I proszę, drogi czytelniku, jeżeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, lepiej nic nie odpisuj. Nie nabijaj postów. Dziękuję. Pozdrawiam, Loupiot. Ostatnio edytowane przez Yvez : 26.03.2005 - 10:54 |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja miam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół
|
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
wow 35
![]() ![]() a w simach1 12... ![]() ale mam niezawodną metodę na zdobywanie przyjaciół... (wymysliłam ją niedawno) Na początku poznaje na parceli publicznej trzech, czterech członków bractwa/ tajnego stowarzyszenia. Odowiadam im tylko kawał zeby miec ich w KONTAKTACH. Potem jade do domu i po kolei dzwonie do kazdego... po kilku godzinach rozmowy sim staje sie moim przyjacielem... to NAJSZYBSZA metoda... u mnie poskutkowala wtwdy gdy chcialam dostac sie do stowarzyszenia. ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
ktos sie wczesniej pytal o zalety bycia w tajnym bractwie. otoz tak:
*wczesniej wspomniane nagrody aspiracji ( podobno dostepne w siedzibie bractwa- nie wiem, nie bylam) tj, krowo-roslina, aparat fotograficzny, maszyna do falszowania pieniedzy *mozliwosc dzwonienia do mrocznego kosiarza, co za tym idzie wskrzeszania zmarlych przyjaciol, lub zamienienia ich w zombie *i najlepsze... "poprawianie stopni" za pomoca wlamania sie do systemu uczelni ![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 29.03.2005 - 07:25 Powód: ... |
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Hmm.. Troszeczkę zbaczamy z tematu, ale powiedzmy, że mamy kilka promili po świętach, w końcu, więc..
![]() Świetną interakcją z innymi simami w 'Na Studiach' jest spędzanie czasu. Dzięki tej interakcji mój simma takie silne więzy ![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ja mam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół . Pomóżcie
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Aaa... Tego pytania nie było. JAK się zakłada bractwo? Bo nie do końca zajażyłam...
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|