|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Huh, dzięki wielkie jednak... uhm... NIE DZIAŁA. W ogóle to może ja za tępa jestem na to... NIe ma żadnego sposobu?
Zrozpaczona
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
A jeśli nie o to ci chodzi to nie wiem co ci poradzić... :\ Ja jeszcze nigdy nie miałam Zombi. |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Oddam, odsprzedam, zamienię i to chętnie
Czemuż gra jest taka niesprawiedliwa...?
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
zabij sima ktory jest zombie i znow go ozyw tylko przez wysoką sumę... może sie uda
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No a problem właśnie jest taki że już dawno zapisałam. Uch...
Sprawa ma się jeszcze inaczej. Za pomocą SimPe chciałam wykasowac wspomnienie "Jestem zombie" czy coś takiego *o ile istnieje* ale niestety cała ta rodzina jest z serii Unknown Unknown, więc nie idzie. Ktoś wie dlaczego?
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A nie probowalaś z SimPE? Mi dziala.
1. Klikasz w SimPE na Neigborhoods Browser (menu na górze (Plugins). 2. Później na okolicę gdzie dany sim jest. 3. Klikasz na Sims Browser (również menu na górze (Plugins) 4. Wybierasz Sima. 5. Wybierz Plugin Viev 6. W jakiejś zakladce powinna być tabela Ghost. 7. Odznacz wszystkie opcje w tabeli. 8. Wciśnij Commit GOTOWE!!! |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A z kad mozna wziasc ten Mod/Patch gdzie Zombie moga miec dzieci, bo to by bylo owiele fajniejsze dla historii mojej rodzinki ktora wlasnie zalozylem :]
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|