Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.02.2005, 11:40   #481
gruszka.
Guest

Idea

Bardzo was przepraszam ale dodałam nie ten post do tego tematu ;( ;(;(;(;(;(;(;(;( i mam wielką nadzieję że nie dostane bana (prosze ja jestem początkująca mam około 24 postów (czy uchronie się od bana??))
:1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2005, 13:14   #482
Fi0let
Guest

Blush <<¢@r@jb>>

Cytat:
Napisał stinki
a gdzie to trzeba czarowac?? na tej scenie czy trzeba odkrywac nowe czry?? :\

prosze o odpowiedz :wizard:
trzeba czarować OCZYWIŚCIE robić noweeee czaaaary

stare 18.02.2005, 08:48   #483
♪Suzka♪
Guest

Post Przeczytajcie!!!!waŻne!!!!!

[COLOR=Red]LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie
www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr!

stare 27.02.2005, 12:32   #484
:)artek(:
Guest

Grin Potrzebuje rady...

Może ten temat się powtórzył (nie chciało mi się wszystkich czytać), ale chciałbym wiedzieć gdzie można nauczyć się zaklęcia teleportacji. Znam dopiero deszcz wody (czy jakoś tak), lewitację i gorącą stopę. A czy z tą fasolą to prawda? Można się gdzieś na górę wspiąć? Proszę, niech ktoś mi odpowie tu lub na numer gg: 8063045.

Ostatnio edytowane przez :)artek(: : 27.02.2005 - 12:59

stare 27.02.2005, 15:24   #485
Kamcio12
Guest

Smile Problemy ze składnikami?zajrzyjcie tu

Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!!

stare 14.03.2005, 10:29   #486
Lillian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał :)artek(:
Może ten temat się powtórzył (nie chciało mi się wszystkich czytać), ale chciałbym wiedzieć gdzie można nauczyć się zaklęcia teleportacji. Znam dopiero deszcz wody (czy jakoś tak), lewitację i gorącą stopę. A czy z tą fasolą to prawda? Można się gdzieś na górę wspiąć? Proszę, niech ktoś mi odpowie tu lub na numer gg: 8063045.

Teleportacji możesz się nauczyć tak samo jak tewitacji i gorącej stopy. Tyle tylko, że lryształ teleportacji jest koloru różowego. Gdy już on ci wyrośnie i nauczsz się zdolności, kliknij tak gdzie chcesz się "pojawić" i wybierz opcję teleportuj tutaj.
Z fasolą to prawda. Gdy jest ona dostatecznie wysoka możesz się po niej wspiąć. Na górze możesz zdobyć magiczną fasolę i zobaczyć twórcę gry w wersji dużej .

stare 03.04.2005, 18:32   #487
muddy
Guest

Post Pomóżcie!!!

A gdzie się (lub jak) zdobywa pióro pegaza? Jeśli to już było to przepraszam, ale nie chciało mi sie wszystkiego czytać.

stare 03.04.2005, 18:41   #488
Lillian
Guest

Domyślnie

Jedziesz do Abrakadabrowa. Musisz pogadać z Wróżką Marą, Wampirzycą Wiką bądź Aptekarzem Toddem. Ktoś z nich da ci specjalne zadanie, które musisz wykonać. To, jaki dostaniesz składnik, jest losowe. Ale m.in można wygrać Pióro Pegaza.

stare 04.04.2005, 19:19   #489
muddy
Guest

Domyślnie

Ja tam jakoś próbuję i próbuję a najczęściej są rzęsy czarodzieja...

JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ PIÓRA PEGAZA!!!

PS.
Kiedy i gdzie fasola (magiczna) jest taka wysoka, że można się po niej wspiąć? Bo samemu się zasiać nie da

Ostatnio edytowane przez muddy : 04.04.2005 - 19:41 Powód: Bo mnie olśniło

stare 04.04.2005, 20:18   #490
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lipm
Ja tam jakoś próbuję i próbuję a najczęściej są rzęsy czarodzieja...

JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ PIÓRA PEGAZA!!!

PS.
Kiedy i gdzie fasola (magiczna) jest taka wysoka, że można się po niej wspiąć? Bo samemu się zasiać nie da
Hm...wejdź na www.livin-it-up.net , przejdź do działu "hacked", z hacked do "cheats", potem z tych cheats wybierz drugą stronę i sciągnij sobie ostatni przedmiot od dołu. Rozpakuj go do gry i kup go (5$), po czym kliknij i wybierz "intergiends" (czy jakoś tak) i najlepiej wybierz tam wszytsko, aż trafisz na piórko albo ściagnij grzybka z TĄD i proszę bardzo
A co do drugiego problemu - fasola wyrasta, jeśli BAAARDZO dużo czarujesz, a im więcej czarujesz, tym bardziej urośnie ci fasola...jeśli nie chce ci się czekać, to kliknij TU i ściągnij fasolę
mam nadzieję, ze pomogłam...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania