Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.06.2005, 15:25   #1
oOo
Guest

Post Problem z tworzeniem nowego sima

Witam Mam problem z tworzeniem nowego sima. Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.06.2005, 15:45   #2
Eveline
Guest

Domyślnie

Nie wiem, czy masz coś z netu. Jeśli tak, może to być za sprawą wadliwego ubranka, bądź innego dodatku, potrzebnego do stworzenia sima (oczy, włosy itp.) Jeśli masz coś z netu spróbuj przenieść download w inne miejsce i zobacz, czy dalej Ci się tak dzieje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 15:48   #3
oOo
Guest

Domyślnie

hmm... nie no.. niczego nie mam z necika ... wszystko podstawowe zainstalowane z płytki ... :\ nawet sim się nie pojawia.. tylko wysypuje wszystko ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 15:50   #4
Eveline
Guest

Domyślnie

A działała już poprawnie, czy to tak od początku? No i podstawowe pytanie - orginał?

Ostatnio edytowane przez Eveline : 23.06.2005 - 15:53
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 15:59   #5
Irish
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał oOo
Witam Mam problem z tworzeniem nowego sima. Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa
też tak miałam ale ja mam gre atfu nie powiem ... nie oryg... pełno dodatków i tp. zrezygnowałam z oryginałów bo mi sie płytka 1 połamała ... odrazu jak miałam TS2 mówie o oryginałach też gra sie sypała... teraz mam inne i nie sypie się... może... jak miałam nowego CAS! a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! może masz porysaną płytke...
Pomplica :papa:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 16:10   #6
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ♥Pomplica♥
a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne !
Oczywiście, że bywają błedne orginały, ale w razie wystąpienia błędów można ją wymienić bądź liczyć na różne formy pomocy. Z wersją piracką takich możliwości nie ma, lub są ograniczone.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 16:14   #7
oOo
Guest

Domyślnie

Płytki są przegrywane .... ale miałam już tę grę zainstalowaną kilka miesięcy temu i działała poprawnie a teraz nie wiem ... odechciało jej się jeść :\ ... co do płytek nie są porysowane Tyle że może dodam że to wszystko teraz pod win98 :] bo niestety nie mój dysk :\ :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 19:28   #8
moniak1993
Guest

ThumbsUp

Ja nigdy nie mialam takiego problemu,mam ogrinalne The Sims 2 i wszystko mi działa tak jak należy,może za pochopnie klikasz myszką?? uspokoj sie i nabierz cierpliwości. to moze chwile potrwać... ja nigdy takiego czegos nie mialam i nie mam do tej pory chociaz gre mam juz z pol roku czy rok.... ale radze się zapytać jakiegos EXSPERTA ) powodzenia :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 19:47   #9
sasha fierce
Guest

Domyślnie

Sproboj skasowac i zainstalowac jeszcze raz, przeczysc komputer, wyrzuc smieci i zdefregmentuj to - zawsze pomaga, i bedzie gra chodzic szybciej. Mozliwe, ze to poprostu wina producenta z ta gra, ale watpie... Szczerze mowiac chyba nie jestem w stanie Ci pomoc, przydal by sie jakis doswiadczony internauta
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 09:17   #10
Anet@
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał oOo

A czy twój sim to był kosmita?? Bo mi się gra wyłączyła jak miałam kosmitę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania