|
|
#32 |
|
Guest
|
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
wowww swietne domy jestem pod wrazeniem
![]() I czekam na nastepne ![]() Tymczasem kolejny moj domek tz zameczek Tomku pytales skad te wiezyczki? Zagladnij na strone http://www.livin-it-up.net/ tam powinno to byc ![]() Pozdrawiam ![]() Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
|
|
#34 |
|
Guest
|
w tym domku zrobilam rodzinke Dursley
a to moze nie domek tylko kosciol ale przyda sie simom: |
|
|
#35 |
|
Guest
|
No to moj domek
ocencie![]()
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
Kolejne okropne domki:
![]()
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
A ja przedstawiam mój najlepszy dom w simowej karierze (przedstawiam go na 3 zdjęciach bo jest bardzo duży :
![]() ![]() ![]() P.S niedługo zamieszczę wnętrza ale musicie trochę poczekac . Co sądzicie o owym domiku ? |
|
|
#38 |
|
Guest
|
o to i 'dom'(czyt:burdel)złotoplesnickich:
taras spleśniałych nie jest taki zły pomijająśx fakt że częśc jego wisi w powietrzu teraz cos normalniejszego, czyli jak sie domyślacie salonik moich cwirow |
|
|
#39 |
|
Guest
|
Oto kolejny moj domek.I troche wnetrz wlasciwie to mieszane tylko te trzy pierwsze zdjecia sa z domku tutaj przedstawionego reszta wnetrz jest tak sobie porozrzucana z poprzednich dawanych przezemnie domkow.Narazie tylko tyle wzielam pierwsze lepsze i zaluje bo moglam wybrac ciekawsze,ale mam tego mase wiec trudno siedziec na wybieraniem caly wieczor
Lazienka na pierwszym zdjeciu jest dzisiejsza zdobycza wczesniej byla inna wiec wyprobowac chcialam jak prezentowac sie bedzie w grze po sciagnieciu z neta.Pozdawiam Mysle,ze wnetrza takze wkleicie.Dotychczas wnetrza w tym temacie widzialam tylko u panny o nicku Czerwone Jabluszko. Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
|
|
#40 |
|
Guest
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|