![]() |
#32 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
wowww swietne domy jestem pod wrazeniem
![]() I czekam na nastepne ![]() Tymczasem kolejny moj domek tz zameczek Tomku pytales skad te wiezyczki? Zagladnij na strone http://www.livin-it-up.net/ tam powinno to byc ![]() Pozdrawiam ![]() Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
w tym domku zrobilam rodzinke Dursley
a to moze nie domek tylko kosciol ale przyda sie simom: |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
No to moj domek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Kolejne okropne domki:
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
A ja przedstawiam mój najlepszy dom w simowej karierze (przedstawiam go na 3 zdjęciach bo jest bardzo duży :
![]() ![]() ![]() P.S niedługo zamieszczę wnętrza ale musicie trochę poczekac . Co sądzicie o owym domiku ? |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
o to i 'dom'(czyt:burdel)złotoplesnickich:
taras spleśniałych nie jest taki zły pomijająśx fakt że częśc jego wisi w powietrzu teraz cos normalniejszego, czyli jak sie domyślacie salonik moich cwirow |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Oto kolejny moj domek.I troche wnetrz wlasciwie to mieszane tylko te trzy pierwsze zdjecia sa z domku tutaj przedstawionego reszta wnetrz jest tak sobie porozrzucana z poprzednich dawanych przezemnie domkow.Narazie tylko tyle wzielam pierwsze lepsze i zaluje bo moglam wybrac ciekawsze,ale mam tego mase wiec trudno siedziec na wybieraniem caly wieczor
![]() Pozdawiam ![]() Dotychczas wnetrza w tym temacie widzialam tylko u panny o nicku Czerwone Jabluszko. Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|