![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
U mnie starsi ludzie mają tak zwany obowiązek. Jak jest sam staruszek z nastolatkiem i miał dobrą karierę to łazi do pracy, maluje, sprząta pielęgnuje ogród i kłuci siem z nastolatkiem a jak nastolatek dorośnie i ma dzieci staruszek idzie na emeryturę i opiekuje się bachorem przy czym wypełnia to co już napisałam. Kiedy bachorek dorośnie emeryt idzie do tak zwanego Domu starców który wybudowałam i tam żyje a jak mu się znudzi moshe wejsć do pewnej sali i wybrać se śmierć. THE END xddd
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie grałam simem tak długo żeby się zestarzał ;/
Zazwyczaj tworze sima, ma dziecko, dziecko staje się nastolatkiem i robie nową rodzinkę, tym razem z inna historyjką etc ... ;/ |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
In my life... w moim Simowym życiu nie ma emerytów, bo ciągle narzekają... wyprowadzam ich, ot co
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Powiem wprost - nienawidzę grać staruszkami. Co z nimi robię? Albo ukatrupiam, albo czekam aż sami 'zdechną' (
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
U mnie sie nigdy nie starzeją przeważnie daje kod aging off i jest spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja niecierpię staruszków w grze... Miałam kilku którzy umarli śmiercią naturalną ale całą resztę zabijami kodami.
Starsi budzą sie w srodku nocy i nie robia nic pozytecznego (mieszkaja osobno ze swoimi dziecmi i wnukami wiec chodza tylko do pracy) |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
U mnie jak dorośli się zestarzeją to gram dalej, ich dzieci stają się dorosłe i mogą wychowywać własne, a emeryci osiągają szczyt swej kariery, rozwijają dalej swoje umiejętności i wogóle prowadzą normalne życie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja mam małżenstwo emerytów. Mieszkaja bez dzieci, nie opiekują się wnuczkami bo nie mają na to czasu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|