|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się moje fotostory? | |||
Jest beznadziejne. Zamknąć temat! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 19.15% |
Nie podoba mi się. |
6 | 12.77% |
Takie sobie. |
17 | 36.17% |
Bardzo mi się podoba. |
15 | 31.91% |
To najlepsze fotostory na forum. |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sorry, że ten odcinek jest krótki, ale nie mam weny twórczej. Napiszcie czy mam pisać dalej czy mam sobie dać spokój.
Odcinek 2 Judy nie wróciła do domu na noc, jej mama bardzo się zdenerwowała i to zaszkodziło dziecku, więc pojechała do szpitala. Ashley bardzo się bała o siostrę i o mamę a najbardziej bała się o dziecko. Musiała się zająć domem i tatom który siedział cały czas przy oknie wypatrując córki. ![]() Ashley denerwowała się za wszystkich domowników , wściekła była na siostrę, myślała cały czas gdzie ona może być i co jej zrobi jak wróci. W końcu namówiła ojca żeby się położył spać bo musi odpoczać żeby jutro pojechał odebrać mamę i dziecko ze szpitala. Sama myślała jeszcze przez dwie godziny aż w końcu niewytrzymała napięcia sytuacji i postanowiła znaleźć siostrę. Wybiegła z domu i pobiegła w stronę miasta. Szukała około 5 godzin i pomimo zmęczenia postanowiła pobiec do przyjaciółki Judy. Dziewczyna odmówiła pomocy, ale dała Ashley adresy innych koleżanek. Dziewczyna z iskrą nadziei w oczach pobiegła szukac zaginionej. Żadna koleżanka ani żaden kolega nie widział Judy przez ostatnie dwa dni. Zrezygnowana wróciła do domu. Ku wielkiemu zaskoczeniu zastała dziecko zapłakane na ziemi. Podniosła je i nakarmiła była bardzo zaskoczona że rodzice położyli je na ziemi. ![]() Wiedziała ze coś jest nie tak!Włożyła dziecko do kojca i postanowiła znaleźć rodziców i zapytać się czemu ten maluch leży na ziemi. Przeszukała cały dom, nikogo niebyło,jakby po prostu wszyscy wyparowali. Postanowiła szukać w ogrodzie. Znalazła swojego ojca zapłakanego nad jakimś grobem. Podeszła do niego ,ale bała się zapytać czyj to grób. Jednak się zapytała. Gdy dowiedziała się czyj to grób zemdlała. ![]() Nie wiedziała już nic nie wiedziała co się dzieje nie potrafiła sobie tego wyobrazić co zrobi teraz! Czyj to był grób? Czy Judy się odnajdzie ? Czy Ashley nie zwariuję? Na te pytana znajdziecie odpowiedz w następnym odcinku! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|