Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2005, 19:55   #1
Milly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Saphira
Jak nie wiesz, jakie dodatki wsadził twój brat... . Może ściągnął np. jakieś lustro, że pojawia się klon, czy co? U mnie było tylko dziwne zachowanie. Mam zwierzaki i abrakadabrę, no i mój kot zaczął nagle gadać z tancerką Flamingogogo! Gadał tak, jak człowiek, lewitował w powietrzu, a tancerka gadała takim głosem, jak dzieci. dziwne, nie
Hehe,dziwne i śmieszne.Miałam okazję już się z tym spotkać.A Alien X chyba masz jakiś dodatek który powoduje wszystkie te sytuacje...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.10.2005, 20:38   #2
Alien X
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Milly
Hehe,dziwne i śmieszne.Miałam okazję już się z tym spotkać.A Alien X chyba masz jakiś dodatek który powoduje wszystkie te sytuacje...
Najprawdopodobniej tak :con: jak kliknęłam na jakąś szafę, lub jeszcze inny przedmiot (niepamiętam jaki) to pisało po angielsku Właściwie dziiwne.. To może to? (chociaż nie za bardzo widziałam różnicy między zwykłymi przedmiotami prócz ceny i innych kolorów które sprawiały wrażenie zupełnie innej szafy) Niestety, te rzeczy już utraciłam, bo brat przyniósł to z kolegi na dyskietce, potem był format kompa, dyskietka była u kolegi, a brat juz się do niego nie odzywa....

stare 31.10.2005, 07:31   #3
arek_91
Guest

Domyślnie

Ja nie mam ŻADNYCH dodatków z neta i ta tancerka najpierw gadała z moim kotem, a potem z psem (mam zdjęcia, jeśli nie wierzycie), a co dotyczy się tej sprawy z klonem miałem tak samo tyle, że z dzieckiem Simem w Światowym Życiu, albo Balangi. Zrobiło się tak gdy kliknąłem na dziecko, gdy ,,wychodziło` z kołyski

stare 31.10.2005, 16:30   #4
Mariousz
Guest

Domyślnie

O shit!
Ja takich błędów to jeszcze nigdy nie miałem a mam zwierzaki! Jak cos to takie drobne. Najbardziej w Zwierzakach wkurzające jest to, że jak jedziesz na Starówke, to czas mija normalnie, a jak wrócisz to jest ta godzina o której wyjechałeś, i energia tak ci spada, że już musisz iść spać (no niekoniecznie )

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania