![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyznam, że spodobało mi się twoje FotoStory. Treść bardzo ciekawa, lecz jest troszkę błędów, co sprawia, że niewygodnie się czyta. Myślę, że w następnym odcinku będzie ich mniej, a tekstu więcej.
Tak apropo to kiedy następny odcinek? Pozdrawiam!
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Fotostory zwykłe, normalne, obyczajowe. Ale jednak ma coś co wciąga! Spodobało mi sie. Odcineczek miał byś NAJPÓŹNIEJ 13.10.2005r. a jest już 17.10.2005r - no i co powiesz na swoje usprawiedliwienie Cornelio:>?
Tylko nie porzuć tego fotostory bo sie zabije.... Tak jak z poprzednim fotostory ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
corny kiedy kolejny odcinek???????????????????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Błędów ogoooomnie dużo, fabuła taka sobie, ktoś już wspominał o imionach - to głupie, no bo po co je zmieniać? I tak są po polsku normalnie u większości userów forum (chyba?). Bohaterowie fs to Simowie Maxisowi...
Ogólna ocena 5/10. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sorka ale mam pytanie czy tobie to sprawia przyjemnosć??Moim zdaniem fotostory opiera sie na zdjęciach i o wiele ciekawiej sie je czyta jesli ma duzo zdjeć to nie jest wypracowanie z polaja ktore musisz napisac dokladnie poprawnia itp. bo inaczej dostaniesz jedynke. Swoja drogą z fs daje 9/10 jest fajne i tyle nie mam zastrzezen pozdrówka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Może i są błędy, ale może mieć dysortografię. Więc to niekoniecznie jego wina xP
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
chyba jej wina?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Mnie np,. błędy rozpraszają i tekst nie jest zbyt płynny,ale zdjęcia są ok,więc 8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze mówiąc, to nie interesują mnie za bardzo maxisowe rodziny. W ogóle nimi nie gram itd.
Ale twoje fotostory jest za to napisane ciekawie, ma coś w sobie, jak napisało kilka osób, wiec mi się podoba ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Pamiętnik Julii Kupag | krowunia | The Sims Fotostory | 1 | 01.06.2005 21:51 |
Dwie siostry i potwór (pamiętnik Pauli) | Angeo | The Sims Fotostory | 0 | 16.11.2004 18:35 |