|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Losy mojej Ukoffanej rodzinki Dash
A więc najpierw była Kate Dash (pierwsza w pokoleniu)(nie ta z mojego FS, inna ale tak samo się nazywa) ![]() Poznała super gościa Davida ![]() Oświadczyła się mu ![]() Zaszła z nim w ciąże ![]() chcieli się pobrać po narodzinach i chciałam by żyli razem długo i szczęsliwie ale pod koniec wpadłam na pomysł i uknułam intrygę(szkoda kochałam Dave ;( ale nie żałuję ![]() ![]() Kate płakała za nim i simową godzinę po jego odjeździe zaczeła rodzić!!!!! ![]() ![]() urodziła się mała słodka Annie Dash :* (miała śliczne rzęski i twarzyczkę po mamusi i oczy po TYM ZASRANYM ZDRAJCY jak go Kate nazywa) ![]() ciąg dalszy gdy Annie podrośnie i będzie miała własną familię ![]() ![]() CiEkAwOsTkI - kate zmieniała fryzurę 6 razy w ciągu tej histori (nie wiem czy dokładnie bo nie liczyłam)Gdy Dave ją zdradził to zrobiła randkę w ciemno za najwięcej kasy i wiecie kogo zesłała swatka?? DAVE`A !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( wam też tak się zdarzyło?? Kate umarła w pożaże a Annie zabrała opieka ale nie zapisywałam zmian Gdy Kate widziała Dava całującego się z kochanką zamiast panikować i policzkować zasłoniła twarz jakby Dave zrobił coś głupiego :con: Dave miał romans też z Diną którą poznał w sklepie ale to był tylko 1 niewinny pocałunek ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Musze opisać powiększenie rodziny, które wczoraj zdarzyło mi się u Marzycieli
![]() Dariusza Marzyciela wszyscy napewno znają? A więc nasz Dariusz... ![]() ,...Stał się staruszkiem A oprócz tego.... ![]() Wskrzesił swoją żonę ![]() Marzycielowie doczekali się wnuków ![]() ![]() Sylwia, ktora została zaadoptowana przez Sarę Wilczek - Marzyciel i Szczepana Marzyciela odrazu po powrocie ze studiów... (Sara dostala dyplom, a Szczepan rzucił studia) ![]() I na świecie pojawiła się Maja ![]() ![]() Teraz czas na Rodzinę Sary. Jej ojciec znalazł sobię dziewczynę,z którą się później ożenił... ![]() Paweł i Magdalena zestarzeli się i umarli... Jeszzce tylko ujmujaca fotka sary i Szczepana jak byli nastolatkami ![]() ![]() Trzeba też dodać, że sara ponownie jest w ciąży po "zabawie" w przymierzalni (ekhem) Co myślicie? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziś zajmiemy się Kariną. Karina wyrosła na nastolatkę. Dotychczas była to dziewczyna, której nie interesowała moda i uroda - nagle się zmieniła. W tej chwili, kiedy uroczy staruszek, sypiący dowcipami jak z rękawa, o tajemniczym imieniu Mortimer odwiedził ich rodzinę zaczął ją interesować makijaż. Swoje włosy przefarbowała na delikatną czerwień, codzień je lekko karbowała i malowała się. Miała nadzieję, że tajemniczy Mortimer bez obrączki ją zauważy.
![]() Wkrótce wyrosła na ładną, ciemnoskórą dziewczynę o czarnych długich włosach do łopatek. ![]() Na efekty zainteresowania uroczym staruszkiem z sąsiedztwa nie trzeba było długo czekać. Najpierw Karina oświadczyła, że wyprowadza się z domu do ów uroczego mężczyzny - tam jednak zastała mocne przeludnienie. Szybko jednak w wyniku drakońskiej diety odchudzającej zginął mąż Kasandry, pan Marzyciel, a jej brat Aleksander poszedł oglądać gwiazdy i jakoś z tej eskapady nie wrócił. Ślub był cichy, w towarzystwie jedynie Kasandry. ![]() Dziewczyna była zaskoczona urodą obrączek. Były całe złote z lekkimi bielutkimi diamentami. Mortimer zadbał o oprawę całego wydarzenia i zainwestował w kosztowne diamenty na sukni panny młodej. Idealnie pasowały do diamentów na obrączce! ![]() owocem nocy poślubnej okazało się dziecko płci niewiadomej, przynajmniej na razie. Karina świetnie się czuła w ciąży i z podziwem patrzyła jak Mortimer łapie język z nienarodzonym bobasem. ![]() Karina dostała nowe suknie od córki swego męża, czyli także jej córki - Kasandra pokochała Karinę doprawdy rodzinną miłością.. zastępowała jej zaginioną Bellę. ![]() Mortimer załatwił Karinie profesjonalną sesję zdjęciową połączoną z malowaniem portretu ciężarnej. Karina świetnie się bawiła, a na domiar wspaniałości mogła poobserwować i poczuć się jak prawdziwa gwiazda. ![]() Tymczasem jej rodzice nie tracili młodzieńczego wigoru... ![]() Okazało się, że to będą bliźnięta! Niesamowicie szczęśliwej mamie leniuchowanie przerwał ostry ból podbrzusza... ![]() Urodziły się bliźniaki - Julian i.. (jakże ta dziewica ma na imie xD) ![]() Ostatnio edytowane przez Cocaine : 06.11.2005 - 17:36 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tu rodzina Zięba Znacie ją skądś?
![]() Marysia jest w ciąży. Jako pierwsze dizecko planuje chłopczyka o imieniu Grzesiek. Potem córka Monika. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Urodziła dziecko, ale.... córeczkę! Ma na imię Monika i ma 8 lat.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|