![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Cóż... Domek całkiem cacy, choć zewnętrzna część mnie nie urzekła. Mało różnorodnych roślinek i garaż taki nijaki. Wnętrze ładne, jednak nie podoba mi się rozkład pomieszczeń. Uważam, że na parterze powinnaś zamieścić salon i łazienkę, a na piętrze obie sypilanie i łazienkę namber tu. Ogółem bardzo ładnie Ci to wyszło, ale wierzę, że stać Cię na więcej i czekam na kolejne dzieła ^__~
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ładniutki domek
![]() Moja ocenKA : 10/10 ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Qrde no, kolejne zaniedbanie z mojej strony. Jeszcze nie ocenilam takiego fajnego domku... <mlotek>... No ale juz.
![]() 1. Bryla calkiem ladna i nowoczesna. Nie podoba mi sie jedynie dach. Dalabym albo taki jakis spadzisty (ale nie za bardzo), albo po prostu ten plaski odgrodzilabym tym takim niziutkim ploteczkiem. 2. Ladny mietusowy przedpokoj, ale brak jakis obrazkow na scianach. 3. Kuchnia malutka i troche przytloczona tymi drewnianymi zaluzjami. Troszke malo miejsca na przygotowywanie posilkow. 4. Jadalnia chyba potraktowana po macoszemu, czy mi sie wydaje?? Gdzie klimacik przytulnosci i domowej atmosfery?? Gdzie kwiatki, wazoniki, dywaniki, zwiewne firanki?? Justynko, zawiodlas w tym punkcie. Ale zeby nie bylo ze tylko krytykuje, o nie!! Teraz to co wyszlo wg mnie GENIALNIE! 5. Sypialnie, sypialnie i jeszcze raz sypialnie. Jestes mistrzynia w projektowaniu sypialn! Czerwona bardzo ladna. Czerwona ale nie za bardzo. Wiesz jak zachowac umiar w kolorze. Brawo! Rozowa tez sliczna, wyzucilabym te ciezkie firanki i zastapila jakimis zwiewnymi, ale i tak super wyszlo! 6. Co do salonu i lazienki, generalnie nie mam sie do czego przyczepic. Domek calkiem sympatycznie urzadzony. Troszke bym zmian (minimalnych wprowazila) ale ogolem - super! |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładniusi domeczek . Strasznie mi sie podoba moja ocenka to 10/10 bo jak by inaczej ale ciekawi mnie tkai fakt jak postawiłaś to łóżko tak na ukos
prosze o odpowiedz moze bys dała link na domek ![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Potem obracasz daną rzecz klawiszami , i . ![]() Kod działa jedynie gdy masz dodatek the sims 2 na studiach |
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Świetny Domek 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mogłabyś dać link do tego domku?? Wiesz bardzo on mi się podoba i bardzo chciałabym taki miec. Aha moja ocenka to 10/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to wszystko takie trochę.... Za szklane. No i ogródek taki jakiś pusty
![]() ![]() ![]() ![]() Eee i czy ja dobrze widzę, że w środku domu rośnie palma ? ![]() ![]() Przedpokój jest bardzo ładny, taki spokojny. Kuchnia trochę za pusta i mało przytulna. Sypialnie są całkiem przyjemne ![]() ![]() Ogółem sympatyczny domek, ale mimo wszystko zmieniłabym w nim parę szczegółów. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|