|
|
#1 |
|
Guest
|
Cześć! To już mój drugi domek na forum. Zauważyłam, że w pierwszym domagaliście się ogródka, to macie ogródek. Mało w domu, macie teraz nawalone
. Pod wpływem Alii zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden domek, nieco przytulniejszy . I z zasłonkami . Zajęłam się dobrze wam znaną rodzinką Próchno. Dobra, koniec tego ględzenia, zamieniajcie się w wzrok :Dzięki za poświęcenie mi trochę czasu, liczę na pozytywne oceny. Pozdrawiam, Michalunia. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Domek ma klimat, taki babciowaty
Ale jakiś ogródek jest ubogi Podoba mi sie. Daje 9/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
O tu juz całkiem dobrze... Środek ciepły, rodzinny i przytulny. Ogródek lepiej - ale wiesz co? Dorób drewniany"babciowy" płoteczek i krzewy róż w ogródku - będzie przytulniej.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hmm... domek kojarzy mi sie jakos z chatka dla krasnoludkow
Ale co tam, grunt ze jest babciowato i przytulnie Co bym zmienila? Hmm.. dalabym dywanik w saloniku, albo wykladzine i bardziej zaroslinnilabym ogrodek Ale i tak jest calkiem sympatycznie.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi sie podoba, daj do ściągnięcia bo narazie mi Pruchnowie mieszkają tam gdzie siostry kaliente mieszkały.
9,5/10 |
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Noooo, wreszcie w moim typie
mały, skromny domek, na 2-3 simy, a nie, jakieś wielkie Wille, na co najmniej 7 simów, z różnymi duperszwancami :\Ogródek już jest lepszy, ale nadal nie tak jak powinien być... daję 9/10 za ten ogródek
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ok jak chcecie do ściągnięcia to powiedzcie
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Z zewnątrz dom wygłąda bardzo ładnie. Początkowo nie pomyślałam, że mieszkają tam starzy ludzie, ale wewnątrz można to zauważyć. Podoba mi się kuchnia oraz salon. Jedyny minus to łazienka- trochę nie pasuje do reszty domu, ale pozatym jest Ok. 9,5/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
mały domek na przedmieściu który przezyl juz pare pokolen,podoba mi sie
![]() przytulny,duzo mojego ulubionego koloru czyli miodowego,no i co tu duzo gadac,cool ;p moze dodalabym jeszcze jakies kwatki w ogrodku ;> |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Wcześniej był bardzo duży, a teraz jest malutki. Ok, może być. Ale niestety widze, że nadal jest za bardzo schematyczny, przez co mały realny. Słaba jakość zdjęć. I dalej clean, no ale do tego się nie mogę przyczepic (a szkoda ]:-> nie no - żarcik) bo każdy ma swój gust i swoje upodobania. Ja jakoś nie lubie cleanów, zresztą chyba jak większość użytkowników, bo jestem uzależniona od dodatków
No to by było na tyle. Mamy różny styl, dlatego ciężko mi jest oceniać.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|