|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
OoO...
![]() Gratulejszyn! ;-P O wiele lepszy odcinek od dwóch pierwszych! Widać, że się postarałeś ![]() Nie zauważyłam ani jednego błędu, nie było głupich, prymitywnych tekstów no i przede wszystkim wszystko było zrozumiałe ![]() Rozśmieszyło mnie to: Imie: Sługa Nazwisko: Króla ![]() ![]() Na serio widać dużą poprawe i robi się coraz ciekawsze! Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Łojej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie.
Wszystko zrozumiałam. I jeszcze raz podoba mi się ![]() Nie mogę się doczekać następnego odcinka :] Hmm, dobra głosuje na odlotowe ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]()
Hahahahahahahhahahaha
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Chyba za wcześnie zagłosowałem w sondzie...
Bo zaczyna mi sie podobać... ![]() Czekam na następny odcinek!!!! Ostatnio edytowane przez AvadaKedavra : 10.04.2006 - 23:29 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, teraz jest zdecydowanie lepiej.
![]() Dopracowałeś ten odcinek, fajny miałeś pomysł z tym totolotkiem, teksty są śmieszne i zdjęcia mi się podobają (np. kąpiący się lub podskakujący dziadek ![]() Całość psują błędy np. "kliętów" (powinno być "klientów"), "zabardzo" ("za bardzo"), czasem brak przecinków. Ale na szczęście większość napisana jest poprawnie. Czekam na kolejny odcinek. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No, no widzę poprawę
![]() ![]() Zaczyna mi się nawet podobać ![]() ![]() Podsumowując to z pierwszego odcinka nic nie zrozumiałam, po za tym był strasznie krótki i jakiś... dziwny? ![]() ![]() ![]() Drugi odcinek no to... to było... hm... :laugh: :laugh: :wacko: :laugha: :laugha: :laugha: ![]() mam mieszane uczucia co do tego... Ale trzeci... może być jest już znacznie lepiej! PS. teksty naprawde mnie rozśmieszyły! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ale sie ubawilem, świetne!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: . Coraz bardziej mi sie podoba, już rozumiem o co w tym chodzi, bo teksty są jasne i przejrzyste
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|