|
|
#12 |
|
Guest
|
Dom ogólnie- 10/10
Ale nie podoba mi się to że ni ma linku
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
juz daję link, tylko na razie na rapid, być moze jeszcze dziś wrzuce go na ea games.
http://rapidshare.de/files/15910124/...Sims2Pack.html |
|
|
#14 |
|
Guest
|
Dałaś linka ale jakie dodatki potrzebuje ten domek bo bym chciała ściągnąć ale nie wiem czy mogę. A jeśli ściągnę to będą w nim meble??
Domek 1o/1o |
|
|
#15 | |
|
Reputacja: 10
|
Domek jest super, najbardziej podobają mi się pomieszczenia.
Zazwyczaj gdy dominuje jeden kolor niezbyt dobrze to wygląda, ale Ty dobrałaś różne odcienie i efekt jest naprawdę fajny. Myślę, że w środku wszystko do siebie pasuje, ładnie dobrałaś dodatki. Ja w ogóle lubię, ja jest dużo dodatków z neta. (ale dobrze dobranych).Z zewnątzr domek nie wydaje mi się już taki śliczny: trawa jest jak dla mnie za ciemna, połączenie cegieł z czarnym dachem też zbyt "mroczne". Za całość 9/10. ![]() Pozdrawiam Cytat:
i pisał, że nie trzeba ściągać tych dodatków z Internetu, żeby pojawiły się w grze, bo są one zawarte w pliku z domkiem, więc tu pewnie jest tak samo.
Ostatnio edytowane przez Isi : 19.03.2006 - 20:15 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Z zewnątrz zupełnie mi się nie podoba, z wyjątkiem ogrodu. W środku - ładne meble, ale za duzo... zielonego
|
|
|
#17 | |
|
Guest
|
Cytat:
??PS. Ja Ea Games nie dam, bo wgrywa mi sie tylko bez lokatorów, a po ich wyprowadzeniu domek jest pusty, wiec nie będe go wgrywać. |
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Mogłabyś spakować, bo on waży 70MB!!! Z maim łączem to ściągało by sie przez jakieś 3 godziny gdybym zostawił kompa :con:
|
|
|
#19 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Aj to jest boskie... Ten kolor... Bardzo lubię zielony i w ogóle te lampy... Dla mnie rewelka! Gdybym miała simsy 2 to bym cię poprosiła o link do ściągnięcia, chyba, ze już to zrobiłaś perełko to sory...
![]() Boski domeczek... Pozdrawiam Ineyasha :* |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|