Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.03.2006, 06:26   #11
magda_909
Guest

Domyślnie

Śliczny domek. Jedyne co mi się specjalnie
nie podoba to bryła i dach. Ale za to ogród jest świetny .
Bardzo lubię zielony. A masz 9,5/10 (1/2 odjęłam za tą bryłę)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.03.2006, 17:12   #12
diza
Guest

Domyślnie

Dom ogólnie- 10/10
Ale nie podoba mi się to że ni ma linku

stare 19.03.2006, 18:02   #13
riannon
Guest

Domyślnie

juz daję link, tylko na razie na rapid, być moze jeszcze dziś wrzuce go na ea games.
http://rapidshare.de/files/15910124/...Sims2Pack.html

stare 19.03.2006, 18:53   #14
akaj
Guest

Domyślnie

Dałaś linka ale jakie dodatki potrzebuje ten domek bo bym chciała ściągnąć ale nie wiem czy mogę. A jeśli ściągnę to będą w nim meble??
Domek 1o/1o

stare 19.03.2006, 19:11   #15
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Domek jest super, najbardziej podobają mi się pomieszczenia. Zazwyczaj gdy dominuje jeden kolor niezbyt dobrze to wygląda, ale Ty dobrałaś różne odcienie i efekt jest naprawdę fajny. Myślę, że w środku wszystko do siebie pasuje, ładnie dobrałaś dodatki. Ja w ogóle lubię, ja jest dużo dodatków z neta. (ale dobrze dobranych).
Z zewnątzr domek nie wydaje mi się już taki śliczny: trawa jest jak dla mnie za ciemna, połączenie cegieł z czarnym dachem też zbyt "mroczne".
Za całość 9/10.

Pozdrawiam

Cytat:
Napisał akaj
Dałaś linka ale jakie dodatki potrzebuje ten domek bo bym chciała ściągnąć ale nie wiem czy mogę. A jeśli ściągnę to będą w nim meble??
Akaj, ktoś niedawno na udostępniał domek (nie pamiętam, kto i pisał, że nie trzeba ściągać tych dodatków z Internetu, żeby pojawiły się w grze, bo są one zawarte w pliku z domkiem, więc tu pewnie jest tak samo.

Ostatnio edytowane przez Isi : 19.03.2006 - 19:15
Isi jest offline  
stare 20.03.2006, 17:12   #16
Choco
Guest

Domyślnie

Z zewnątrz zupełnie mi się nie podoba, z wyjątkiem ogrodu. W środku - ładne meble, ale za duzo... zielonego

stare 20.03.2006, 17:25   #17
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Choco
Z zewnątrz zupełnie mi się nie podoba, z wyjątkiem ogrodu. W środku - ładne meble, ale za duzo... zielonego
Ten domek miał byc zielony. Taki był zamiar. Więc jak moze być mniej zielony ??
PS. Ja Ea Games nie dam, bo wgrywa mi sie tylko bez lokatorów, a po ich wyprowadzeniu domek jest pusty, wiec nie będe go wgrywać.

stare 21.03.2006, 13:52   #18
Adik
Guest

Domyślnie

Mogłabyś spakować, bo on waży 70MB!!! Z maim łączem to ściągało by sie przez jakieś 3 godziny gdybym zostawił kompa :con:

stare 21.03.2006, 16:21   #19
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adik
Mogłabyś spakować, bo on waży 70MB!!! Z maim łączem to ściągało by sie przez jakieś 3 godziny gdybym zostawił kompa :con:
Mogę spakować, ale co Ci po samej bryle i ogródku?? A tak apropo to wiesz, mi sie pakował przez półtorej godziny.

stare 21.03.2006, 16:54   #20
Ineyasha
Guest

Question Ten znak zapytania tylko tak dla mnie, gdyż on mi się tak bardzo podoba... xD

Aj to jest boskie... Ten kolor... Bardzo lubię zielony i w ogóle te lampy... Dla mnie rewelka! Gdybym miała simsy 2 to bym cię poprosiła o link do ściągnięcia, chyba, ze już to zrobiłaś perełko to sory...
Boski domeczek...
Pozdrawiam Ineyasha :*

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania