|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Słabo
![]() Ale daje ocene za chęci 7,5/10, a i mógłby być lepszy opis. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie również sie nie podoba. Trochę ci nie wyszło, ale z czasem będziesz robiła świetne domy i centra handlowe zapewniam cię.Dodatki z neta są ok ale bryła niezbyt ciekawa i nie wszystko do siebie pasuje... -_- Nie mogę się doczekać twojego kolejnego domku. Napewno będzie udany
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Yyyy...
No, niezbyt. Po pierwsze, jeszcze nigdy nie widziałam CH z okiennicami. Po drugie, sklepy są za duże, za mało jest w nich przedmiotów. Korzystałaś tylko z ReitalSims, prawda? Powiedzmy sobie szczerze - strona ma co prawda niezłe pomysły, ale wykonanie niezbyt, zbyt "papierowe". Po drugie, nie widzi mi się mięsny w ekskluzywnym CH, doktróego jeżdżą sławy. Mięsny nadaje się do osiedlowej ruderki. Także - sorry.. ale musisz jeszcze popracować. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jest fajne ale troche pusto? No jasne pusto 6,5\10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi sie niestety nie podoba:/ Bryłą byle jaka, zwykły kwadrat, a w środku za posto...Moja ocenka 3/10...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
wkurzające są autka.....a jeśli je tak lubisz to na gurze mogł byś zrobić mini galerie samochodową i już Troche lepiej.A interesi mnie zd.4 z kąd masz te półki z barbie (mam dziecko w wieku szkolnym i ma calą kolekcje barbi śsciągnietych z mod) i cymbałki w pudełku....
7,9/10 te samochody są dobijające i jeśli ma być sklep z torepkami to go troche pomniejsz ,albo na podziel na 2 części i zrób koncik odpoczynkowy po 1 str. a torebki po drugiej i będzie git i mięsnego sie pozbędż i z reitil ściągnnij bank i po kłopocie Akaj nie martw sie ja buduje już dom (razem z reinsalką simsów) 2 LATA!!!Patrze jak ci co dostają pozitiv oceny buduję -ściągam przy.te krzesła i stolik +podłoge i jeszczxe się męcze.... Ostatnio edytowane przez Sacline : 25.04.2006 - 08:30 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nic szczegolnego, duzo przestrzenie niewykorzystanej a w marketach i tego typu sklepach w rzeczywistosci polka stoi przy polce, stoisko przy stoisku a tu jest jakos dziko
3,5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
3/10
No wybacz ale muszę dać tak niską ocene. Bryła "kwadrat", za dużo słupków pod balkonem, elementy nie stoją naturalnie, pokoje są puste, w pokoju oprócz obiektów koniecznych (lamp+krzeseł itp.) nieczego nie ma. A ogródka brak ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|