Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.04.2006, 11:58   #11
Plotkara12
Guest

Domyślnie

10/10
Mi się ten domek podoba.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.04.2006, 12:05   #12
serendipity
Guest

Domyślnie

Mnie sie podoba , gdyby tylko nie ten ogród... Ale myslalem ze bedzie gorzej... w srodku jest przytulnie i dosc onteresujaco.... Pozdrowionka....

stare 18.04.2006, 13:13   #13
madziula00
Guest

Domyślnie

No niezły, tylko brak ogródka ;(
7,5/10

stare 18.04.2006, 13:24   #14
Nirrti
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał tysia66
Ogrodu nie zrobiłam, bo nic mi tam nie pasowało, ale na pocieszenie w drugim domku będzie ogród
naprawdę? mi się wydaję, że nawet niektóre maxisowskie roślinki by się ładni prezentowały...W każdym razie na pewno lepiej niż taka pustka. Ale już Ci tego ogrodu nie będę wypominać

Jak na pierwszy domek to cudnie! Urzekła mnie kuchnia i niektóre pomieszczenia w piwnicy...Łazienki niezbyt ci wychodzą i sypialnie, ale nie będę już więcej narzekać, bo moje pierwsze domki wyglądały tragicznie Ogólnie bardzo ładny, daj następny

stare 18.04.2006, 13:26   #15
Anex
Guest

Domyślnie

Super domekBryła tak samo super,chociaż ogrodu nie maAle da się przetrwaćWydaje mi się tylko żę do bryły nie pasują te schody są za bardzo nowoczesne można tak powiedzieć :con: Pokoje są ładne tylko łazienka ta pierwsza (zielona) jest taka pusta,przydałby się jakiś kwiatek czy coś...Daje 8/10

stare 18.04.2006, 14:10   #16
KoB!eTa_DeMoLkA
Guest

Domyślnie

bryła prosta nic wyszukanego , ale z klasą. Brak ogródka przez co całość traci pierwsze dobre wrażenie xP dżakuzi (spolszczyłam )na balkonie też mi się nie podoba, a co do wnętrza nie wszystko w moim guście ale jak na pierwszy domek to całkiem ładne dzieło

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania