![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No więc:
Bryła 10/10 Salon 10/10 - Ładne, nic dodać nic ująć. Jadalnia 9/10 - te kszesła są takie... Poprostu mi się nie podobają. Kuchnia 10/10 - Ładne. Kącik 10/10 - yhyhyhy. WSZYSTKIE Łazienki 9/10 - Nawet Ładne, ale jak na taki domek to za małe. Basen 8/10 - Te kształty... :/ Innych nie podaje ocenie. Razem: 57/60 - Świetne! Poprostu bomba! Daj linka! |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ok, więc zacznijmy od początku:
-Bryła taka nowoczesna, podoba mi się -Byłoby ładniej, gdbyby były jakieś kwiatki w ogródku -Salon spoko, lubie takie kolorki -Reszta wszystko w porządku Dobra, idę dalej: -Hmm...łazienka. Tak ciemno jakoś i ciasno xD Ok, potem wszystko mi się podoba, bardzo przytulnie... 8/10 <--- moja ocenka Pozdro i gratuluję projektu |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy, to jest niesamowity ;D Pamiętam swój pierwszy dom, totalna megaporażka ;P Bardzo ładna bryła, wnętrza także niczego sobie, ale ogród wymaga jeszcze troszkę poprawek.
8/10
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek.Bryła super,wnętrze też fajne,nie jest zagracone,ale nie jest też pusto.Świetne mebelki,bardzo pasuję do tego domu.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Super serio
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek jest spoko. Nawe mi się podoba...jednak bardziej leży mi zewnętrza część niż wnętrza. Są takie jakieś...no poprostu nie podobają mi się za bardzo...7\10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba wszystko za wyjątkiem pokoju dziecka. A więc masz 8,5/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|