|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 43.75% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 43.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
3 | 9.38% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 3.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odcinek dużo lepszy od poprzedniego ;-D
Te wszystkie postacie mają bardzo podobny styl mówienia do mojego ;-p Fabuła na prawdę wciągająca, wyraźnie widać, że ją zmieniłaś. Ale może to nawet dobrze? Zdjęcia nadal rewelacyjne, choć pierwsze mi się średnio podoba. Reszta jest ok. Jak dla mnie to nawet lepiej, że jest więcej dialogów niż opisów. Dzięki temu jest ciekawie. Z oceną wstrzymam się do następnego odcinka... Serdecznie pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. ;-) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie Ci to wyszło.
Fabuła bardzo mnie wciąglnęła, choć jest tu troszeczkę mało opisu... Znaczy - wcale go nie ma. Sam dialog. Czasem można się zgubić w czytaniu. Zdjęcia mają dobrą jakość, choć przy trzecim lustro i nogi Amandy mają świetlistą otoczkę. Ogólnie jest ciekawie. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hehe... Fajny odcinek, bardzo podobają mi się zdjęcia. Oczywiście traść jest też nie zła. Oryginalne to fotostory... Zaciekawiło mnie. Ciekawe co się przydarzy na imprezce
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No więc tak. Odcinek z pewnościa lepszy ale uważam że trochę króciutki... ): Dalej trochę literówek parę błędów... niewiem do czego te błędy zaliczyć Językowe? Niewiem xp Ale poza tym jest ok. Co prawda dalej niewiem o czm ogólnie bedzie FS, no cóz... muszę troche poczekac (: pzdr *:
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
w fotostory chodzi glownie oto aby zaciekawic czytelnika, znasz jakiegos autora ktory by z gory mowil o czym bedzie fs? bo ja nie ; p
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|