Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.05.2006, 15:54   #1
Kladź
Guest

Domyślnie

Hmmm możesz mieć za duzo dodatków, albo jakiś błąd w plikach z grą. Często tak miałam i jedynym wyjściem jest reinstal gry :con:
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.05.2006, 16:01   #2
anorak
Guest

Domyślnie

juz probowalem wylaczac wszystko w tle i nic.poza tym chodziły mi juz simy przy dzialaniu innych programow.Dodatków mam sporo ale najciekawsze jest to ze te problemy mi sie zaczely po zainstalowaniu rozrywki rodzinnej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 16:07   #3
Kladź
Guest

Domyślnie

Widzę, że ostatnio wiele osób skarży się na rodzinna rozrywkę Może sprobuj ponownie ja zainstalwac. Może jest to jakis bład pliku ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 17:31   #4
x_tina
Guest

Domyślnie

Spróbuj zainstalować patch'a. Zobaczymy czy pomoże, jak nie to musi być coś w dodatkach, przeskanuj antyvirusem i Clean Installerem.

Link do patch'a.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2006, 22:13   #5
anorak
Guest

Domyślnie

x tina - wielkie dzieki za patcha, nie wiedzialem o nim.ale odinstalowałem już ta rozrywke rodzinna przywrociłem poprzedni zapis gry i jest to samo.przejade jeszcze clean instalerem ale obawiam sie ze to sa błędy w moim sytemie.

dziekuje wszystkim za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 07:02   #6
Range_Rover
Guest

Domyślnie

winna moze tez byc temperatura. Zainstaluj ten program jajak znowu ci sie zresetuje to po wlaczeniu sprawdz temperature (jak by co to jest w Komputer--->czujnik). Mialem podobny problem tylko ze dodatkowo resetowalo mi sie wkazdej grze, okazalo sie ze wina temperatury procesora(64*C teraz mam 51*C jak duzo gram a komp nie byl czyszczony od ponad 2 lat czyli od nowosci ). Pomogly 2 godzinki na wyczyszczenie wiatraczkow i calego kompa z kurzu i brudu.

Mam nadzieije ze i tobie pomoze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 07:25   #7
anorak
Guest

Domyślnie

może i faktycznie temperatura.sprawdze tym programem ale co do odkurzania wiatraczków to raz w miesiacu to robie wiec to by dziwne było.

dzieki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 10:28   #8
Vivatte
Guest

Domyślnie

Też tak miałem. Po zmianie karty graficznej, dźwiękowej, zmianie wiatraczka (tamten się zepsuł) i kilku innych poprawkach dźwięk nadal się zawieszał, ale bez wyłączenia się gry i tylko na chwilę

Tak jak wyżej, to przez wiatraczek. Tylko że wtedy był brudny, a mój zepsuty .

Ostatnio edytowane przez Vivatte : 07.05.2006 - 10:31
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2006, 10:51   #9
anorak
Guest

Domyślnie

no to przejrze ten wiatrak.moze faktycznie sie zakurzył ale co do sprzetu to grafike mam nowa i pamieci 1GB a na starym sprzecie mi simy chodzily bez problemów tylko wolno.

bo co do temeratury to ten program po kolejnym restarcie kompa podczas gry pokazał mi 51 stopni wiec nie powinno byc zle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2006, 13:30   #10
Nikki
Guest

Domyślnie

A tak się dzieje tylko podczas grania w simsy, czy przy innych grach też?

Ostatnio edytowane przez Nikki : 08.05.2006 - 14:04
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania