|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jak dla mnie ten dom ma za duze stanowczo pomieszczenia i wydaje sie taki pusty...
EDIT: Ale ty Wickoo jestes naprawde niemiły w stosunku do innych. Ja juz nie bede wytykac co ty rboisz brzydko a ja robie tysiac razy ladniej.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jerzeli ten dom ma duże pomieszczenia to ja jestem ksiądz bikiniarz on ma tylko wielgachny salon a inne ma takie małe jakie dałem rade zrobić
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Cococzek... Popatrz na to w ten sposób... Czy ty chciałbyś mieszkać w takim gigantycznym domu, praktycznie zupełnie pustym? Myślę, że nie. A co małych pomieszczeń, to popatrz na kuchnię... (TO JEST MAŁE?!) Po co komuś taaaaaaaaka kuchnia....?? :con:
Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 14:03 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
no ja nie moge.... Boże chroń mnie
![]() Znowu takie 'dupiate' pomieszczenia..... popracuj nad tym ![]() Kolory..w sumie sa jednolite czerwnoa sciana i czerwona podloga... rozumiem gdby byly jakie wzroki...itd. Nie... nie podoba mi się,mo ze dajesz więcej mebli ,ale to i tak nie zmienia roznicy Ogolnie nie podoba mi sie.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm... Co tu dużo gadać... Dom nie był by taki zły, ale...
- W salonie jest wieeeeeeeeeeeeeele nie wykorzystanego miejsca. Tyle miejsca nie jest wskazane, gdy robi się dom, a zwłaszcza, gdy zamieszcza się je na forum. - Obie sypialnie są inentyczne. Nie widzę w nich różnic. - Mało fotek i słaba jakość (staraj się robić print screenem, nie popełniaj tych samych błędów co ja )Nie za ładny :\ POSTARAJ SIĘ BARDZIEJ 4/10 - niestety |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|