![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Oto moj kolejny dom.Na poczatku chce powiedziec,ze nie jestem ekspertem w japonskim stylu.I to ogolnie maly smietniczek,ale swietna zabawa wiec wtykalam co sie da.Jeszcze nigdy nie budowalam domu w stylu japonskim.Musze stwierdzic,ze teraz rozumie Vege
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Moj dom bylby kolorowy....W kazdym pokoju sciany innego koloru...Po prostu jak w bajce....Wszystkie rzeczy bylyby kolorowe i nowoczesne...Milabym dwa pietra...W tym 2 łazienki 1 kuchnia i kilka pokoi....Bylby takze moje wlasne 2 baseny jeden w domie jeden na zewnatrz...Milabym wielka sale dyskotekowa na ktora zapraszlabym moich kolegow i kolezanki...Jednak kazdy w moim domu bylby mile widziany....
|
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
moj nowy domek:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~
|
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Lori jak to nie mozna pytac w updates ? Przeciez jest specjalny temat do tego utworzony. -> http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4483
Cos mi sie wydaje ,ze trzeba troche oczyscic ten temacik ![]() A co do twojej prosby -poszukam i moze cos sie znajdzie ![]() A co do rozpakowania to Nilka odpowiedziala ![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
No fiec jak zero komentarzy to prosze bardzo daje mooj brzydki domek ^_-
![]() Eee, i jak? |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Oto kolejne moje dziela.
Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to jeszcze trzy domki.Takze nowe,ale nie dokonczone i pewnie bedzie troche zmian. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() ![]() Drugi domek =D Taki sobie ![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Niestety nie ma od zewnątrz zdjęcia