|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troche razi mnie w oczy kuchnia ale ogólnie jest ok ^^ 9/10
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom jest nowoczesny i to mi się podoba...
Salonik jest piękny też nowoczesny dobrane meble może trochę za dużo zielonego ,ale na szczęście jest dopasowany z innymi kolorami.... Kuchnia nowoczesna z stylem no i to co mnie martwi ....Zielony!Zielony!..... Styl sypialni połączony jest ze stylem i elegancją(oczywiście dominuję tam kolor zielony..........Ale jest śliczna.... Sypialnia Nicole jest przecudna dokładnie dla dziewczynki mnóstwo kolorów,lalek i misiów........ Typ łazienki przechodzi już do normalności ,ale podoba mi się ta lampa dodaje uroku(tej łazience) Weranda jest stylowa zaopatrzona w odpowiednią ilość przedmiotów .... Ogrodu chyba całego nie pokazałaś ,ale już widać ,że dobrze zestawiłaś kolory i miejsce (np.jakieś rośliny)....Ogólna ocenka to 9/10 Sory ,ale za dużo zielonego może lubisz ,ale bez przesady.....Czekam na dalsze projekty domów w twoim wykonaniu widać ,że masz talent....Życzę powodzenia....Mam nadzieję ,że ocena wyda ci się dość pozytywna ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Daj chocby sam domek do sciagniecia!PLISSSSSSSSSSSS.
Bardzo podoba mi się bryła! ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła fajna, a wnętrze jeszcze lepsze. Fajne meble w kuchni i w salonie. W ogóle wszystko jest super, ale nie nawidzę tego obleśnego grilla i za to odejmę 1 punkcik
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
musisz lubic zielony, ja w nadmiernych ilosciach niestety nie.... 9/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|