![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
mmmmm ten domek nie jest taki zly chociaz musze ci przyznac racje w kwestii ze nienajlepiej urzadzasz wnetrza..... na twoim miejscu znalazlabym ladniejsze mebelki w sieci i pokoje umeblowala tak aby w jednym pomieszczeniu nie znalazly sie pomieszane ze soba komplety, np. ciemna szafka, z jasna szafa.....
5/10 bo domek jest przecietny |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
niezabardzo mi sie podoba.W kuchni stoi bezsensownie fontanna.Po co ona?
Pokój dziecka jest kompletną klapą. Ale za starania dam ci 7/10 pkt ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
A mnie ten domek się bardzo podoba. Fajny pomysł z tymi światełkami w łazience. Ogólnie bardzo dobrze lecz bez żadnych rewelacji.
8/10 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
No domek nawet nawet tylko nie podoba mi się to że robisz za duze pomieszczenia bo obok kuchni jest pomieszczenie tej samej wielkosci a w nim jest tylko jedna kanapa :con: natomiast podoba mi sie łazienka, w ogole te smieszne swiatlo jest super ocena 8/10
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest w moim stylu, ale otoczenie, które było widać z pierwszego zdjęcia fajne. Te... 'znaki' mi się nie podobają. No i te kafelki w nie
których pokojach. A i jeszcze ta fontanna w kuchni .... Ale miejsza o to moja ocena to 7\10 . Pozdrawiam Kika ![]() Ostatnio edytowane przez Kika : 05.07.2006 - 08:56 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
No cóż- najbardziej podoba mi się łazienka nr 2. Jest taka 'żywa'
Reszta domu jest w kolorach szarawych... 8/10 <-- - 2 pkt za kolory i za to, że nie wiem o co chodzi z pokojem na końcu! ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się:
-w kuchnji ta fontanna, - cała sypialnia, -czytelnia Super ta niebieska łazienka 6,5/10 Aha, i nie pisz od razu na początku, że nie umiesz budować, wiecej wiary w siebie ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|