|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Naprawdę super domek ! Zielony razi w oczy, ale ja lubię taki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to ten stożkowaty dach na przedzie (IMO wygląda tak, jakby zaraz miał zlecieć ludziom na łeb) i trochę za pusty ogród. Poza tym już się nie czepiam
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jezu, jakia to TRAGEDIA!!!! Albo upychasz 10 razy za duzo mebli i dodatków na malutkim terenie (alebo ten ogródek, bleeeee..... Byłby cudny gdybyś nie napchała tam chyba wszystkich rodzai najbrzydszych krzaków) albo robisz pstrokaty, niepasujący do reszty domu ogromny pokój w którym są 4 meble na krzyż... "Dom" jest potworne, obleśnie kiczowaty, jak spojrzałam na ten rózowy pokój byłam zachwycona że noszę okulary- ich szkła sprawiły, że nie oślepłam, patrząc na ten różowiutki, zygzakowaty, pusty, jaskrawy, kiczowaty pokój, a szkła na szczęście ochroniły moje oczy przed zniszczeniem... 00000000/10,
musisz jeszcze duuużo popracować zeby twoje domy PRZYPOMINAŁY niektóre z tego forum, mam nadzieję że kolejny, drugi dom będzie chociaż trochę lepszy i bez narażania życia będę mogła zdjąć okulary. Pozdrawiam i życzę miłego końca wakacji, myszka 95 :shifty: |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest super mnie się podoba daję 10\10 tylko mam 2 sprawy które mnie ciekawią
-Co zrobisz kiedy urodzi im się dziecko,rozbudujesz dom czy przeprowadzisz ich? -I z kąd masz te cudne meble(wiem że z internetu ale z jakiej strony?) Pozdrawiam papa ![]() Ostatnio edytowane przez Nati : 30.08.2006 - 17:16 Powód: błędy |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
WOW!Bardzo fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz ok, chociaż szkoa, że tak mało roślin, wewnątrz bardzo mi się podoba sypialnia, łazienka i kuchnia, ale salon jest nienajciekawszy. 7/10 za całość.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hej!Mam pytanko czy dalo by się ściągnąć twój *****isty domek.Prosze odpisz
|
![]() |
#9 | |
Guest
|