Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.08.2006, 13:41   #1
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Domek bardzo ładny i staranny. Lubię takie nowoczesne, przejżyste i przestronne pomieszczenia. Jedyne co mnie drażni to za mało zieleni. Dodałabym do każdego pokoju jeszcze kilka doniczek z kwiatami. Ale ogólnie odniosłam pozytywne wrażenie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.11.2006, 19:33   #2
Hamak
Guest

Domyślnie

Czemu wszystkie twoje domy są tak idealne? Czemu masz zawsze takie minimalistyczne łazienki? Czemu dam ci 10/10?

stare 05.11.2006, 19:38   #3
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

Dziękuje, ale nie wiem co w tych domach jest takiego idealnego? Łazienki są minimalistyczne bo wstawiam tylko to co potrzeba. Nie ma sensu ładować tam sof, krzeseł, mebli. Łazienka ma być funkcjonalna.
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 05.11.2006, 19:53   #4
Hamak
Guest

Domyślnie

Cytat:
Dziękuje, ale nie wiem co w tych domach jest takiego idealnego? Łazienki są minimalistyczne bo wstawiam tylko to co potrzeba. Nie ma sensu ładować tam sof, krzeseł, mebli. Łazienka ma być funkcjonalna.
Co jest idealnego? Ty się mnie pytasz? Masz sufit, wszystko błyszczy, wszystko jest czarne albo ciemne, masz super dodatki - czego można jeszcze chcieć, poza dobrymi ocenami?

stare 09.03.2007, 12:15   #5
kornelia911
Guest

Domyślnie

Jeśli wszyscy tak lubią te twoje domki i chcą je ściągać to zaktualizuj linki w dziale Download ,bo niektóre już wygasły.
DZIAŁ DOWNLOAD-KLIK

Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 09.03.2007 - 12:17

stare 09.03.2007, 12:44   #6
fanka111
Guest

Domyślnie

piękny domek. bardzo mi się podoba. ta nowoczeność. dużo przestrzeni x// ale tak to wszystko inne ok, daje - 10/10 .

stare 13.03.2007, 15:16   #7
Qba007
Guest

Domyślnie

Fajny domek, można prosić o ponowy upload na jakiś serwer bo ten link już wygasł Z góry dzięki

stare 16.03.2007, 18:33   #8
Aleks
Guest

Domyślnie

Według mnie:
W hollu podobają mi się te "trawki", a drewniana podłoga, barierki i schody pasują do kamiennej ściany. Białe fragmenty, np. kanapa też są odpowiednie do tego typu wnętrza. Salon jest w sumie połączony jest z hollem i kuchnią i to właśnie sprawia wrażenie tego, że w domu panuje luz. Kuchnia według mnie jest trochę zbyt metalowa, ale pasuje do reszty domu. Przy drewnianych blatach robiłaby leprze wrażenie. Łazienka- ogólnie kamień, a gdzie niegdzie drewno. Całkiem fajna, ale przydało by się trochę ją urozmaicić, np. roślinami lub jakimś delikatnym obiektem dekoracyjnym. W gabinecie, tak jak w poprzednich pomieszczeniach dużo drewna, kamienia i metalu, nie tylko w budowie, jak i w odcieniach obić mebli. Podoba mi się balkon, ponieważ daje odczucie tego, że pokój jest otwarty. Sypialnia, to już inny styl: cegła i jasne drewno. Bardzo ładne jest zestawienie tych jasnych mebli do murowanej ściany.
Podsumowując- przeważa u ciebie drewno, metal i kamień, co jest normalne w nowoczesnych domach. Duże okna poprawiają wygląd zarówno wewnętrzny jak i zewnętrzny; dają dobry efekt wizualny i odczucie, że dom jest otwarty na świat. Bryła bardzo ładna i duży ogród- to jest ważne. Drzewa kontrastują z delikatnymi kolorami domu.
Moja ocena: 9/10 (-1 za zbyt metalową kuchnię )
Ogólnie bardzo dobrze wykonany projekt.

stare 27.03.2007, 20:20   #9
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie fd

mógłbyś podać link skąd ten dom ściągnąc bo wszystkie linki wygasły albo chociaż link do pobrania tych białych okien??
Wielebny jest offline  
stare 27.03.2007, 20:24   #10
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

Niestety dom nie jest już dostępny to pobrania ( i raczej prędko nie będzie) a okna są z 11dots.com (laurana windows)
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania