|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek bardzo ładny i staranny. Lubię takie nowoczesne, przejżyste i przestronne pomieszczenia. Jedyne co mnie drażni to za mało zieleni. Dodałabym do każdego pokoju jeszcze kilka doniczek z kwiatami. Ale ogólnie odniosłam pozytywne wrażenie.
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czemu wszystkie twoje domy są tak idealne? Czemu masz zawsze takie minimalistyczne łazienki? Czemu dam ci 10/10?
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dziękuje, ale nie wiem co w tych domach jest takiego idealnego? Łazienki są minimalistyczne bo wstawiam tylko to co potrzeba. Nie ma sensu ładować tam sof, krzeseł, mebli. Łazienka ma być funkcjonalna.
Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jeśli wszyscy tak lubią te twoje domki i chcą je ściągać to zaktualizuj linki w dziale Download ,bo niektóre już wygasły.
DZIAŁ DOWNLOAD-KLIK Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 09.03.2007 - 12:17 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
piękny domek.
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, można prosić o ponowy upload na jakiś serwer bo ten link już wygasł
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Według mnie:
W hollu podobają mi się te "trawki", a drewniana podłoga, barierki i schody pasują do kamiennej ściany. Białe fragmenty, np. kanapa też są odpowiednie do tego typu wnętrza. Salon jest w sumie połączony jest z hollem i kuchnią i to właśnie sprawia wrażenie tego, że w domu panuje luz. Kuchnia według mnie jest trochę zbyt metalowa, ale pasuje do reszty domu. Przy drewnianych blatach robiłaby leprze wrażenie. Łazienka- ogólnie kamień, a gdzie niegdzie drewno. Całkiem fajna, ale przydało by się trochę ją urozmaicić, np. roślinami lub jakimś delikatnym obiektem dekoracyjnym. W gabinecie, tak jak w poprzednich pomieszczeniach dużo drewna, kamienia i metalu, nie tylko w budowie, jak i w odcieniach obić mebli. Podoba mi się balkon, ponieważ daje odczucie tego, że pokój jest otwarty. Sypialnia, to już inny styl: cegła i jasne drewno. Bardzo ładne jest zestawienie tych jasnych mebli do murowanej ściany. Podsumowując- przeważa u ciebie drewno, metal i kamień, co jest normalne w nowoczesnych domach. Duże okna poprawiają wygląd zarówno wewnętrzny jak i zewnętrzny; dają dobry efekt wizualny i odczucie, że dom jest otwarty na świat. Bryła bardzo ładna i duży ogród- to jest ważne. Drzewa kontrastują z delikatnymi kolorami domu. Moja ocena: 9/10 (-1 za zbyt metalową kuchnię ![]() Ogólnie bardzo dobrze wykonany projekt. |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
mógłbyś podać link skąd ten dom ściągnąc bo wszystkie linki wygasły albo chociaż link do pobrania tych białych okien??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 16
|
![]()
Niestety dom nie jest już dostępny to pobrania ( i raczej prędko nie będzie) a okna są z 11dots.com (laurana windows)
Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|