![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
tak więc wszystko jest oryginalne, parametry kompa są ok, wszystko bez zarzuty, programy działające w tle wyłączone, (ach, mam widnowsa xp)
no i w ostatnim czasie, dosyć często zawiesza mi się gra.... muszę resetować komp. czasami zawiesza się odrazu po wejściu do gry, czasami można pograć godzinę i jest ok. nie da się tego przewidzeieć... i jeszce jeden problem mam mam the sims na studiach, tzn. na płycie, jednak nie moge zainstalować tego, gdyż instalacja dochodzi co najwyżej do 71%... podejrzewam, że to wina niemiłosiernie porysowanej płyty.... dałoby się coś na to zaradzić? coś mi się obiło o klonowaniu obrazu płyty czy coś? a i gdybym zrobiła tak, że na oryginalne the sims2 wgrałabym klon CD the sims na studiach i na to oryginalne nocne życie, czy działałoby to prawidłowo odpowiedzcie mi chociaż, na pierwsze pytanie. pozdro Ostatnio edytowane przez Lissaa : 09.10.2006 - 05:47 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No ja mam podobny problem..tylko ze mi sie komputer zawiesza wraz w wyłączeniem monitora...i rekord bez zawieszenia to 10 minut a nomalnie to wystarczy pare razy kliknac i bum....czarno. (sprobuj reistalonac system....wgra najnowsze stery, directx, potem gre na czysto...sprawdzic ja wpierw bez dodatkow z intera potem dopiero wgrac dodatki i sprawdzic czy nie robi problemow
Odnoście dodatków to sims 2 bedzie chciało włożyc płytkę do dotdatku który byl najnowszy. Ja tez tak mialam, szkoda bylo jechac na nowym nocnym zyciu w napedzie to myslalam ze wloze sims studia odpale ze skrota sims studia i bedzie dobrze ale neistety gra cche nocne zycie. ps. nie wiem czy sklonujesz oryginalna plyte, z reszta sprobuj. Jezlei ci sei uda powinno chodzic dobrze. ps2. heh i nastepnym razem trzeba dbac o plytki ![]() ja jestem w gorszej depresji gdyz moje nocne zycie przez pol roku siedzialo spokojni w pudelku neidanwo otwieram a na srodku plyty pekniecie nie wiadomo skad ;/;/;/ |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeżeli gra Ci się zawiesza może to być wina wadliwych dodatków ściąghniętych z sieci (hacków itp.) Jeżeli nie posiadasz dodatków to może być wina gry, dlatego radzie Ci tu ściągnąć patcha (którego możesz ściągnąć ze strony www.thesims2.ea.com ) naprawi on wszystkie błędy gry.
Jeżeli chodzi o drugi problem to faktycznie jest on spowodowany zarysowaną płytom (wiem bo też tak miałam ![]() Mam nadzieję, że pomogłam ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
pomocy...nie wiem co mam z tym zrobić...mam oryginalne the sims nocne zycie ...no i jak chcem zainstalować to instaluje sie do 57 % a później sie zatrzymuje...i nie chce dalej iść ?? co mam zrobić?;(
|
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
własnie o to chodzi że nie jest porysowana ...wyczyściłam już ją raz i dalej...teraz znowu próbuje i zobaczymy co będzie...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|