|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ładny... Jest taki przeciętny że aż nie mam nic do powiedzenia 7/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba....
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
ty to coś nazywasz domem? ;/
nie podoba mi sie.totalna klapa.W ogole nie podobają mi sie twoje domki ;/;/;/ :con: :con: :con: xP xP xP |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
oChydaa.nie mÓj styl. woole dOmki z antykami itp.
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
nie no piękne, czy mógłbyś nam go ''udostępnić''
![]() ps: skad mozna pobrac dodatki do simsów 2 czyli meble, itp. |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Według mnie, Ulimille, inne Twoje domy są o wiele lepsze. Wszytskie Twoje domy na pierwszy rzut oka sprawiają, że szczena opada mi na dół. Jednak w przypadku tego domu tak nie było. Kolory elewacji zewnętrznej, owszem pasuja do siebie, ale uważam, że stać Cię na coś odważniejszego i bardziej ekstrawaganckiego. Co do wnętrza nie mam zarzutów. Bardzo podoba mi się, że robisz w domu pustki nad parterem - jest to sztuka, która nie wszystkim wychodzi. Oceniam na 7/10
P.S. Spróbuj zbudować dom bez dodatków z neta - to naprawdę wielka sztuka Ostatnio edytowane przez bartek_ziomek : 22.04.2007 - 14:13 |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh... nic dodać, nic ująć. Domek jest przecudny
![]() Ma to coś w sobie ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
sliczny domek,co poniektorzy mają "skrzywiony" gust bo ja niewidze w tym domku zadnych wad,poprostu ma swoj styl,ja osobiscie uwielbiam eklektyzm w mieszkaniach
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Domek jest świetny. ;-D
Jedynie co mi nie pasi to... DACH, DACH, DACH! Tee płaskie dachy "ozimniają dom". Wnętrze poprostu cudo. Aa, i ten "kominek" to już tak ZA BARDZO nowoczesny. Ja rozumiem, że dom jest w ogóle nowoczesny, ale kominek... xD Jak dla mnie kominek musi być zwykłym kominkem. Może mieć jakąś nowocześniejszą obudowe, ale kominek TO KOMINEK. Dobra, już nie będe sie czepiać tego kominka. 9/10 ( 0,5 pkt za dach i 0,5 pkt za KOMINEK!) Edit: Gohan - dział "Gdzie mogę to znaleźć! The sims 2" Tak na 1000% znajdziesz coś dla siebie. ;] |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|