|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ignis, eh to nie chodzi o to, ja BARDZO szanuję twoją opinię... Naprawdę, ale ja też mam chyba prawo bronić swojej własności czyż nie?
Pozdrawiam i wielkie buziolcie dla ciebie Ignis i pozostałych formuowiczów:* P.S. Patrzyłaś do słownika języka francuskiego? Bo widzę, że ty jedyne mnie z rasa psa nie mylisz ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Do takich słów słownika nie potrzebuję
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja daję ocenę 9/10(bez jednego punktu, bo trochę za mało ozdób). Opis domu pasuje do jego wystroju.
Ps.Na jaką chorobę zmarła cała rodzina? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiesz... Nie mam pojęcia^^ Nie przemyślałam tego.
No, ale nie wiem... Może trąd, cholera? Hmmm... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja też uczę się francuskiego ;-)
Noir Papillon-Czarny motyl,mroczny motyl. Ja to tak rozumiem możliwe że chodziło ci o coś innego ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ładny
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek może i jest pusty,a z zewnątrz nie przypadł mi do gustu,ale szczerze mówiąc wnętrzami jestem oczarowana...pasują do nazwy,mają swój klimat-brawo!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kształt domu raczej przeciętny, taki monotonny, bez żadnych zróżnicowań, a już najbardziej dokucza mi wejściowy taras. Bez okien czy dachu wydaje się taki podłużny i pusty. Przed pokój jest fajny od razu pokazuje się ten klimacik. Może mi sie tylko wydaje, ale mam takie wrażenie jakby w salonie tak mało mebli było. Kuchnia trochę odchodzi od klimatu domu, ale spoko. Najgorsza jednak jest lodówka i kuchenka. W łazience mam takie same wrażenie jak w salonie. W przedpokoju na górze za mało obrazów, a za dużo lamp. Potem wszystkie pokoje fajne. 7/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny. Z zewnątrz taki niby normalny dom, ale w środku "ucharakteryzowany" na starodawny dworek. Pokoje fajnie urządzone, wszystko do siebie pasuje, oprócz kuchenki w kuchni, ale to szczegół. Jedyne co odstrasza to...historia domu
![]() ![]() Moja ocena: 10/10 Pozdrawiam
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|